Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Imię: Eryk
    Twój nick na serwerze: nigeeZ.
    Mutacja głosu: Tak
    Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/nigeeZ./145.239.16.82:27015/
    Znajomość komend admina [1-10]: 5
    Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź.) Często gram na serwerze i można zauważyć że coraz więcej ludzi gra z wspomagaczami co nie jet przyjemne dla osób nowych na serwerze ale też osób które stale grywają. Nową osobę może to zniechęcić do gry. Wchodząc rano na serwer nie ma administracji a takowi ludzie z np. spinbotem psują grę dlatego przydały by się kolejne ręce do pracy. Nigdy nikogo nie zwyzywałem, nigdy nie dostałem muta. Nie jestem bardzo rozpoznawalny ale są osoby które mnie pamiętają. 
    Posiadasz działający mikrofon?  Tak
    Kontakt (GG/Steam): Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198358777509/
    Steam ID:STEAM_0:1:199255890
    Posiadasz konto Prime?: Tak
    Zapoznałeś się z wymaganiami admina? Tak
Opublikowano

Cześć,

Na tą chwilę na NIE 

- Brzydko zrobione podanie.

- Mało godzin w grze.

-/+ GT.

-/+ Znajomość komend.

Niestety ciężko doszukać się pozytywów w podaniu. Widuje cię na serwerze co jakiś czas, jednakże jakoś nigdy nie zapadłeś mi w pamięć, najwyraźniej za bardzo się nie udzielasz na czacie.

Jak pisałem u góry na tę chwilę na nie, ale jeżeli następne podanie będzie lepsze, GT poprawione i bardziej dasz się poznać na serwerze, to w sumie czemu nie, potrzeba większej ilości administratorów :) 

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Zostajesz przyjęty na tygodniowy okres próbny. Jeśli w tym czasie nie wyrobisz minimum minut lub będziesz popełniać jakieś błędy to wtedy zabiorę uprawnienia.

Powodzenia 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.