Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Około 4/5 osoby bez mutacji nie dostają muta od administratorów, w rzecz tego wnioskuje o większą wyrozumiałość (danie im szansy aby pokazali że mogą mieć normalny dostęp do mikrofonu, bo większość od razu po odezwaniu dostaje muta) dla osób bez mutacji. Wiele osób mimo braku mutacji są ogarnięci i ich głos nie wkurza tak wiele osób.

2. Są jednak osoby które i tak nie zniosą tego że nie ma ktoś mutacji, więc dobrym pomysłem byłoby po zaakceptowaniu pierwszego pomysłu dodanie komendy !votemute, która by do działania wymagała by 70% obecnych graczy na serwerze, i po przegłosowaniu potwierdzenie admina. 

Opublikowano

Jest regulamin. Admin trzyma się regulaminu. Gracze wchodząc na serwer go akceptują. Admin gdy uważa, że typo jest ogarnięty najczęściej dostaje pozwolenie na używanie mikrofonu

@ dbkdbk nie zawsze tak było. 

@ m1chuuumasz rację. To świat czy o adminie.

Jak dla mnie jezli aż tak jest, że ktoś zapyta o coś i odrazu mut to trochę slobo. Ostatnio jak byłem to zamiast mutowac/gagowac za obraze to adm wolał dać muta za mutacje także no. 

• Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

Owszem jest regulamin, i jak najbardziej go szanuję, i w pełni rozumiem że adminów dających muty, ale są nie raz sytuacje gdzie osoba chciała się spytać np. komendę na nóż i zamiast uzyskać odpowiedź, uzyskałały muta. Nie raz się zdarza taka sytuacja na serwerze i nie do końca jest to w porządku 

Opublikowano
1 godzinę temu, Durus napisał:

Jest regulamin. Admin trzyma się regulaminu. Gracze wchodząc na serwer go akceptują. Admin gdy uważa, że typo jest ogarnięty najczęściej dostaje pozwolenie na używanie mikrofonu. 

Dobrze wiesz że tak nie jest. Nie raz odpuszczam w tej kwestii póki ktoś ciągle nie gada, a wejdzie jakiś inny admin i da z buta 10080.

Nie widzę nic złego w tym, żeby dzieciaki mogły gadać, jednak wtedy przewidziałbym furtkę dla nas adminów i zmienił taryfikator pod kątem nadużywania mikro, żeby tych bardziej denerwujących mutować w dalszym ciągu na dłuższe okresy, np. do wspomnianego tygodnia.

Opublikowano

Tak jakby, jeśli mówisz tutaj o tym że z bomby ktoś (bez mutacji) dostaje mute to bardziej świadczy o adminie, że nie umie rozważnie przeczytać regulaminu.

Okej rozumiem gdy ktoś drze się do mikrofonu, ale często też jestem świadkiem gdy ktoś chciałby porozmawiać lub podać info a admin go ucisza bądź daje instant mute.

No ludzie kur*a bądźmy ludźmi .... Jest dziecko chciałoby pogadać bo załóżmy nie ma z kim innym, wchodzi na serwer z myślą że do kogoś da radę podbić, a może się zakumpluja.

Niestety do administracji mam fajny cytat :

"Nie Pamięta wół, gdy cielęciem był" - świadczy to o tym że pewnie za młodu robili to samo i teraz mszczą się za tamte lata 

Dziękuję, dobranoc

Opublikowano

Każdy admin może zadecydować czy dany gracz może się odzywać, czy nie. Nie raz miałam taką sytuacje będąc adminką na tym serwerze, że na początku jeżeli były to pytania o kose itp. to odpowiadałam i nie zwracałam uwagi. Jeżeli gracz nadużywał mikrofonu mówiłam żeby ograniczył używanie go. Jeżeli się nie zastosował dostawał muta. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od admina.

• Haha 2
Opublikowano

To czy admin upomni czy zmutuje dzieciaka zależy od niego i o nim świadczy.

• Haha 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.