Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Kamil
Twój nick na serwerze: Matt
Mutacja głosu: Tak
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Matt/145.239.16.82:27015/
Znajomość komend admina [1-10]: 8
Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź.): >><<
Posiadasz działający mikrofon?: Tak 
Kontakt (GG/Steam): Steam, TeamSpeak, Discord, Forum...
Steam ID: https://steamcommunity.com/id/CiaCSGO/
Posiadasz konto Prime?: Tak
Zapoznałeś się z wymaganiami admina?: Tak

Według mojej opinii moja osoba w szeregach administracji serwera Only Mirage #2 dobrze by się sprawdziła, ponieważ z racji braku wystarczającej ilości osób sprawujących pieczę nad serwerem dochodzi do sytuacji, kiedy to z powodu graczy używających niedozwolonego oprogramowania część graczy opuszcza nasz serwer i nigdy więcej nie wracają, co stworzyć może negatywne opinie na temat owego serwera..

Jako administrator chciałbym, być elementem całej układanki, która stara się dbać o renomę serwera, wykonywał, bym to poprzez wykonywanie zadań adekwatnych do stanowiska, o które się staram, również wypełniając inne polecenia nadane przez opiekunów, tudzież inne osoby decyzyjne.

Swoją kandydaturę mogę umocnić tym, iż z racji pełnionych obowiązków w życiu realnym (Ratownictwo Medyczne, Straż Pożarna) staram się być osobą profesjonalną, należycie podchodzić do obowiązków mi złożonych oraz skrupulatnie je wykonywać.
Dodatkowymi cechami charakteru, którymi mogę się pochwalić i poręczyć za atut, jest oczywiście komunikatywność, co pozwala mi na dobre połączenie się z graczami naszego serwera, empatia, dzięki której przewinienia mniejszej wagi, nie byłyby karane jak coś wielkiego, kierują mną również takie cechy jak pracowitość i coś, co już zostało wymienione solidność do wykonywanych poleceń..

Zostaje jedna rzecz, która jest ważna na stanowisku, o które się staram, a jest nią doświadczenie w grze. W Counter Strike gram od dziecka, a w najnowszą wersję Global Offensive od bodajże 2014 roku, co daje mi dużą wiedzę o tajnikach gry i różnorakich zmianach zachodzących w niej.
Z biegiem lat ogrywane były turnieje online, offline, które dodawały mi kolejne umiejętności. W międzyczasie również bywałem administratorem na różnorakich serwerowniach cs 1.6, cs:go, co pozwoliło mi się oswoić z całym panelem i rolą admina.
Z tego powodu moje ogromne doświadczenie w różnych stylach gry zawodników mogę przełożyć na odpowiednie sprawdzanie podejrzanych graczy, pod kątem dodatkowego oprogramowania lub po prostu umiejętności nabytych.

Jestem w pełni świadom, że ujmą mojej kandydatury może być mała ilość godzin na GT, jednakże mogę poręczyć, że jest to czasowy deficyt, który zostanie szybko wyeliminowany i z czasem ilość godzin będzie zwiększana.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania, tym samym danie mi szansy. :)

Pozdrawiam !

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+Wiek

+Mutacja

+Sm

+Dlaczego Ja

+/-GT

Ze względu na małą ilość adminów jestem na TAK.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystko + 

Moja osobista rekomendacja - Człowiek kulturalny, często go widać na serwerze, nie robi

problemów, nie emanuje negatywnej energii,a wręcz przeciwnie, podaje info, umie się zachować.

Prawda, GT nie jest tej aplikacji najmocniejszym aspektem, ale skoro ma doświadczenie z serwerów Go i 1.6,

uważam, że pokazał nam na serwerze, iż się nadaje

i naprawdę warto mieć w administracji kogoś tak doświadczonego.

pozdrawiam.futur

• Uwielbiam 1
Opublikowano

GT może i nie powala, ale grasz tutaj już trochę i jesteś rozpoznawalny. Nie miałeś jakiś większych przerw, więc wszystko da się nadrobić. Bardzo ładnie napisane podanie. Doświadczenie masz, kulturalny jesteś także ja jestem na tak. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

jestem na tak

+wiek

+checi i to jest potrzebne 

+sm
+/- gt 

ale ze jest nas malo kazdy sie przyda chodz malo cie widzialem

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.