Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Dosłownie mógłbym powiedzieć, że swoje własne Życie. :serduszko:

A tak to granie z P90 

20200518181729_1.jpg

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Donator
Opublikowano

Jak dla mnie to wydziaranie tatuażu bo tyle lat myślenia i wkońcu się zdecydowałem a to duży sukces

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Największy suckes? Może poprostu to, że się urodziłem. Dzięki temu mogłem poznać wieeeele wspaniałych osób, które zainspirowały mnie do moich działań. Posłuchać piosenek tak dobrych, aż chciałoby się je słuchać 24/7. Zjeść żarełko tak dobre, że aż kiszki grają "4 pory roku" Vivaldiego. Zobaczyć wspaniałe miejsca na naszej małej planetce (oczywiście dla każdego według gustu). No ale najważniejsze, że mogłem znaleźć się na najlepszej sieci Katujemy na jakiej grałem.

No nie zapominając o stronkach dla dorosłych, gdzie prowadzę bardzo szczegółowe obserwacje do pracy magisterskiej. No i memeskach, które wyciskają ostatnie krople łez od śmiechu.

Także misie królisie, trzeba się cieszysz ze wszystkiego co mamy. Nawet porażki mogą prowadzić do większego sukcesu. Także życzę wszystkiego dobrego i trzymajcie się tam bo jebla idzie dostać.

Przytulaski, podpaski i cześć. :wilk:

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Kiedyś jak byłem mały miałem takiego kolegę Pawła, spokojny prosty chłopak taki z mazur. No i kiedyś poszedłem na lody to właśnie go spotkałem i potem jak wracałem do domu to też go minąłem. Potem w domu już usiadłem do komputera i graliśmy to właśnie Paweł zaprosił mnie no to się zgodziłem i w tym meczu co graliśmy to Paweł był strasznie słaby a @ Weak. powiedział, że to on jest cytując "chu**wy" a nie ja i to właśnie uważam za największy sukces w moim życiu. Dzięki Mateusz <3

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Zdecydowanie to co mam na Katujemy.

A tak całkiem serio to chyba to, że przestawiłem się i umiem szybko i sprawnie nawiązywać relację.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

3 miejsce na mistrzostwach Polski lub własna firma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.