Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś z kumplami w wakacje wyszedłem na browara tak po 13, niestety na browaru to się nie skończyło, a na kilkunastu browarach i wódeczce. Po 2 godzinach byłem tak nayebany, że na 5piętro wchodziłem na czworaka. Od tamtej pory pije 0 alkoholu.

Najgorsze wspomnienie

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

W trzeciej klasie podstawówki podczas gry w piłkę kumpel upadł mi na bark i połamał mi obojczyk, cały korpus w niby gipsie. Jakieś 2-3 tyg później zecik w białej zbroi postanowił  ze znajomymi pobawić się na łącznikach studzienek telefonicznych. Owe łączniki nie były jeszcze wkopane w ziemie, stała jedna na drugiej.  Siedzieliśmy sobie na nich, gdy jedna ta pod nami się zsunęła. Miałem szczęście w nieszczęściu, z metra wysokości spadło mi na plecy min. 350-400 kg, ale zecik wyszedł z tego prawie bez szwanku bo miał na sobie wcześniej wspomnianą zbroje, która zamortyzowała upadek. image.png.d14f60e7a416455461ecce424acb87e3.png

• Zasłużony
Opublikowano

Strasznie mnie bolał ząb na tygodniowych wakacjach w Turcji, a miało być tak fajnie, to cały czas chodziłem wku*wiony..

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Grupowe oglądanie "1 man 1 jar", i próba odtworzenia tego w realu. Niestety nie było butelki, więc musieliśmy użyć mojej dłoni. Skończyło się na 6 godzinnej operacji wyjmowania dłoni z odbytu.

• Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Donator
Opublikowano

Wakacje na Węgrach, zachciało mi się jeść więc zamówiłem jedzonko z menu nie znając języka. 

Polak, który tam był kucharzem pod koniec już zjedzonego obiadku - zapytał się mnie..?

Smakowały Cię te bycze JAJA z frytkami. :gh:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Morda wodzie jaja w błocie nie ma to jak w piechocie, najgorsze co może być w wakacje to zapierdol w całym szpeju, w temp powyżej 30°

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jak naebany sie wywaliłem z krzesła takiego bujanego i zaebałem głową w szafkę ale to nic. Po uderzeniu w szafkę po 3 sekundach jeszcze mi spadła półka na łeb haha. Ale na szczęście nic wielkiego się nie stało oprócz trochę rozciętego czoła i guza na głowie :cry:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zwichnięcie ręki w Hiszpanii.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Połowa czasu na urlopie spędzona z gębą w telefonie przy PokemonGO :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.