Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsza śmierć to strzał w głowę, więc strzałem w głowę.

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Rozjechany przez pociąg jadący 350km/h, po czym 4 kilo ładunku wybuchowego rozadziło by moją dupe i wszystykie wnętrzności, na wszystko strony świata.  

:wilk:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

pistolet albo wyłączyć poduchy w aucie i w drzewo, tylko tak, żeby nikt inny przy okazji nie umarł/został ranny.

Opublikowano

Przejedzenie, ewentualnie samochodem w ścianę 

Opublikowano

Jeżeli bezboleśnie to; strzał w głowę ,Przedawkowanie, wysadzenie się z hukiem :default_russian_roulette:

A boleśnie to ;Skoczyć związany do wody , rzucić  się na pożarcie  lwom, żyletka itd. :Kappa2:

Opublikowano

leki i alkohol :PogChamp2:

Swoją drogą przerażają mnie niektóre odpowiedzi tutaj.. XD

• Lubię to! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Myślę, że nie skok z wysokości, gdyż większość osób, które przeżywa takie skoki, mówi, że po 1s mówiło w myślach - co ja zrobiłem/am, ratuj mnie ktoś. 

Leki? Jak już to nasenne, chociaż istnieje duża szansa, że po paru godzinach ktoś mnie znajdzie i odratuje.

Pod ciężarówkę czy pociąg nie - po co marnować komuś życie/czas.

Najlepiej :default_russian_roulette:lub rzymska kąpiel.

• Donator
Opublikowano

Skok z wieżowca moim zdaniem najpewniejszy, ale i tak nigdy bym tego nie zrobiła, życie mamy jedno, trzeba je doceniać :) 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.