Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: no name xD

Nick admina banującego: pejterek essa

Data/Mapa: 13.05/ de_dust2

IP/SteamID: 185.244.96.131

Serwer (mod): dd2#2                               

Opis sytuacji: gdy od 2 rundy nowej mapy zaczęło mi dziwnie dobrze iść (rzadko mi się to zdarza), po trafieniu kilku głów i podawaniu infa dostałam bana za "czitowanie". Nigdy czegoś takiego nie miałam i to był czysty fart ale trudno (na poprzedniej mapie na bodajże 3 mapach też miałam dziwne dla mnie wyniki i na prawdę sama się im dziwię

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:253403108'
[AMXBans] Twoje IP: '185.244.96.131'
[AMXBans] ===============================================
[CSXGuard] MOTD: Blocked
'no name xD' dostal bana na zawsze.
 Powod: 'Czitowanie'

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Od drugiej rundy nie zaczęło ci dziwnie iść tylko okazało się że twój program jest za mało legit a za bardzo rage. Pół trzeciej rundy stałaś w miejscu i coś robiłaś XD podejrzenie to wygląda, nie powiem 

DEMO

2::17 - lock celownika na głowie b++++

3:30 - przeskok celownika podczas fullauto b+/-

6:20 - celownik centralnie w model ct b+

6;30 - Wychodzisz centralnie w model CT który stoi schowany na romanie, oddajeszs strzał po czym dostrzegasz gościa którego widziałaś od razu XD Sorry, ale tutaj już dla mnie jest w pełni spalone. b++++

6:42 - Lockujesz celownik w model za grubą ścianą, przed tym jak go usłyszysz. Infa nie było bo grałem wtedy na serwerze :) b++++

Proszę podczas sprawdzania dema przyłożyć dużą wagę, do pozycji przeciwników i idealnego umiejscowienia celownika na nich. Demo niestety nagrane bez espa, ale i tak dla chcącego nic trudnego. Jeżeli trzeba więcej rozpisać to usiądę do kolejnej mapy, ale to w czwartek gdyż dzisiaj jestem poza domem. Peace!

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Jak już pisałam jestem całkowicie zielona jeśli chodzi o to więc napisze swój komentarz do każdego twojego punktu.

2:17 - celownik na głowie był przez czysty przypadek, bardziej sądziłam że będzie w korpusie ale przez to, że sie zatrzymał to wyszło na głowę (ale przyznam, że to może wyglądać dziwnie)

3:30 - to nie jest żaden przeskok tylko się już zaczęłam patrzeć czy bezpośrednio za nim nie wejdzie ktoś jeszcze, po zobaczeniu, że tak nie jest zaczęłam wracać do dolnego ale po drodze usłyszałam ct koło komina więc się po mału wróciłam i wycelowałam na głowę i czekałam. Nie sądzisz, ze jakbym cokolwiek miała to to by też weszło?

6:20 - nie ma tam żadnego ct, jedynie z racji, ze widziałam coś ruszającego się na środku, a następnie na skrzyni koło gali (wchodził na galę t) to chciałam sprawdzić czy to aby nie ct

6:30 - dokładnie w 6.32 widzę skaczącego ct, na którego odruchowo celuję, 6.36 wchodzę z gali z celownikiem totalnie nie na niego i dopiero po zobaczeniu stojącego ct na romanie zaczynam w niego celować, a to że wyszła głowa to już nie moja wina xD zawsze tam strzelam i przeważnie trafiam w ścianę, a tym razem po prostu trafiło na model. (jakby się przyjżeć celownik jest bardziej na korpus modelu i widocznie przez rozrzut trafiło minimalnie wyżej czyt. głowę, a nawet widać, ze uciekałam za skrzynki, wiedząc, ze ten ma awp i celuje xD i chcąc uniknąć trafienia we mnie po prostu się schowałam i wychodząc patrzyłam czy jeszcze tam stoi)

6.42 - nie wiem gdzie masz ulokowany celownik na grubą ścianę skoro w tej sekundzie celownik jest na murku ko bs A, a jeśli chodzi o moje cofnięcie się na galę, co nastąpiło pod koniec 6.43 sek, to logiczne jest, że czasem się tak rozchodzi do pilnowania paki (1 gala i 1 długa). Dokładnie w 6.47.(dobajże)34 słychac model ct idący, a raczej skaczący na gali, więc automatycznie patrzę schody. 

Jestem w stanie zrozumieć, że te głowy mogą wydawać się dziwne (zwłaszcza, że na prawdę sama jestem nimi zaskoczona i myślę, że może się znaleźć ktoś kto potwierdzi że mam nie raz problem z trafieniem w ścianę koło modelu xD) jednak argument brzmiący "lokujesz celownik (...) przed tym jak go usłyszysz" moim zdaniem nie jest odpowiedni zwłaszcza, że jak zechcę to się nawet mogę patrzeć w niebo. Z tego mogę wyciągnąć wniosek (jako osoba ucząca się, bo w 1.6 gram może 1.5 miesiąca), że nie mogę trzymać celownika tam, gdzie najczęściej ktoś wychodzi więc jest prawdopodobieństwo, że i teraz tak będzie, bo dostanę bana :)) 

• Haha 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

2.19- dziwne zachowanie celownika  b+
2.46- AFK na kilka sekund ??? 

3.33- było słychać jak idzie przez B, dodatkowo po killu gracz "dawidox" zrobił głośne kroki, więc można było wyczekać b-
5.54- idzie na b, nagle zwrot na dolny i wyczekiwanie na killa. Info od...? b+
6.30- pick na romana, celowanie i strzał w model snajpera, ale jest to typowa akcja więc takie b+/- , potem niespodzianka, że jest drugi enemy i zaczynasz strzelać do niego...  kolejność się pomyliła?
6.43- idzie na a, nagły zwrot na galę, celownik na przeciwniku zanim było go słychać b+

Tyle ode mnie. @ Gosia ?!

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Co do czasówek moich poprzedników: 

2:17 - spalone i to mocno, a nie, że przypadkiem sobie to strzeliłaś, lock b+

3:30 (3:30 u ComeLy) - przy full auto był przeskok, tu b+/- choć bardziej pod b+, na to, że ktoś tam sobie tupał nie zwracałabym uwagi skoro coś się zapędziła z celownikiem 

6:20 - 6:30 - zaokrągliłabym to, tak jak wspomniała @ `ComeLytypowe miejsce, ale całokształt jest tak nienaturalny, że aż mi się w to wierzyć nie chce. No name, droga koleżanko, "a to, że wpadła głowa, to nie moja wina", no raczej nie Twoja, tylko programu :cc W spowolnieniu przy tych 10s celownik ucieka co chwilę z klaty na głowę b+ 

6:46 - jeżeli faktycznie nie było żadnego info, to jak najbardziej, celownikiem lecisz grubo przed tym zanim widzisz model b+ 

Brak UB :hi:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.