Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przychodzę z Ciekawą dość propozycją m.in. z komendą !zglos lub też !report. Na czym ona polega: Polega na tym, że osoba, która widzi bądź wie, że jest to cheater zgłasza go i taka informacja idzie tutaj na FORUM nazwijmy to taką "tabelką" i każdy gracz zgłoszony na niej się znajdzie. Myślę, że to ułatwi pomoc dla administratorów i troche ich wyręczy niż "sami będą się męczyć". 

Myślę, że na próbę może być coś takiego.

@ Bulbuś ciężko trochę stwierdzić na których. Odpowiem Ci wprost na takich jest full zapełniony serwer lub więcej niż połowa. Ale zawsze można próbować tez tutaj jeśli się nie zgodzą, to trudno, ale zawsze jest jakaś nadzieja. Myślę żebyś narazie zostawił ten temat tutaj, a  potem się zobaczy.

Pozdrawiam! 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ciekawa propozycja, było coś takiego kiedyś na dużym forum i się sprawdzało. 

• Zasłużony
Opublikowano

Nie rozumiem czemu piszesz to w "sprawy dotyczące forum", a nie w propozycjach danego serwera. Uprzedzając twoje następne pytanie.

Jeżeli komenda miałaby zostać już dodana, to na pewno nie na każdy z serwerów, bo to zależy od właścicieli. Napisz mi, o który serwer głównie chodzi, to przeniosę temat.

//

Rozumiem. Mimo wszystko wybrałeś zły dział. Bo Tobie chodzi o serwery, a napisałeś w dziale "sprawy dotyczące forum".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.