Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

ejzIjJs.png

gTVgUab.png

Wstęp

Witam serdecznie, już w czwartym wydaniu serii "Starcie poglądów".

Dzisiaj swoje poglądy przedstawią nam moje ziomki z zespołu R.

Lt5OYsV.png

1. Co powiesz na temat mojej pracy w redakcji oraz temat mojej osoby?

@ Titania✎  

To żeś wymyślił pytanie na początek. Wydaje mi się, iż bardzo dobrze wykonujesz swoje obowiązki, ale raz na jakiś czas, mały leniuszek Ci się wkradnie i zbyt długo Ci towarzyszy. Czasami zdarzają się momenty, że zajarasz łeb i nie ogarniasz rzeczywistości, a czasami zachowujesz się jak wesołe niedojrzałe na swój sposób dziecko, co bywa nie do ogarnięcia. Są chwile, że mam ochotę wyjąć najdłuższego, najtwardszego i najsolidniejszego kija i trzepnąć Ci w nim przez dupsko, żeby bolało przez tydzień, a tak poza tym to dobry ziomek z Ciebie, bo masz sprany łeb na swój sposób i nie jesteś szkodliwym osobnikiem. Nawet w niektórych momentach można by Cię przytulić, gdybyś porządnie wypucował pachy. HyHy. Pozdrawiam Cię i nie opuszczaj nas ^^

@ Narks.✎  

Co powiem na temat Twojej pracy w redakcji? Na samym wejściu muszę napisać, że się opierdzielasz Tak na poważnie, to wprowadziłeś dużo nowości w dziale redakcji, co spowodowało dużą aktywność. Czasami zapomnisz wstawić pytanie dnia, ale to drobiazg. Współpraca z Tobą to czysta przyjemność.

s9Q11BE.png

2. A gdybyś był/a sobą sprzed roku i spotkał/a obecnego siebie – co byś mu powiedział/a?

@ Titania✎  

Idziesz w dobrym kierunku. Tak trzymaj!

@ Narks.✎  

Włącz szare komórki młody człowieku.

s9Q11BE.png

3. Wolał/abyś odnieść porażkę czy nigdy nie spróbować?

@ Titania✎  

Odnieść porażkę.

@ Narks.✎  

Odnieść porażkę.

s9Q11BE.png

4. Jakich złych nawyków chciał/abyś się pozbyć?

@ Titania✎  

Rutyny.

@ Narks.✎  

Przede wszystkim chciałbym przestać pić w dużych ilościach napojów energetycznych. 

s9Q11BE.png

5. Jakie jest najlepsze wspomnienie z Twojego dzieciństwa?

@ Titania✎  

Ciężko wybrać jedno konkretne, dlatego wybiorę ogólnie - życie bez tej całej technologii i współczesnego postępu. Po prostu cieszenie się chwilami, gdy nic innego dookoła nie miało znaczenia, prócz tego, że można razem wspólnie od świtu do nocy spędzać czas, w jakikolwiek sposób. 

@ Narks.✎  

Żadne... Jedynie cieszę się, że poznałem najlepszego przyjaciela na świecie.

s9Q11BE.png

6. Na co Twoim zdaniem szkoda czasu?

@ Titania✎  

Na zbyt długie i przesadne granie w gry, które nie rozwijają żadnych umiejętności, ani nie przynoszą korzyści.

@ Narks.✎  

Według mnie najbardziej szkoda czasu na spanie całymi dniami. Najlepiej spać 5-6 godzin, aby nie marnować życia.

s9Q11BE.png

7. Czego najbardziej obawiasz się w życiu?

@ Titania✎  

Śmierci osób, które kocham.

@ Narks.✎  

Obawiam się śmierci osób, których kocham.

s9Q11BE.png

8. W jakich momentach jesteś najbardziej zmotywowan'y/a do działania? 

@ Titania✎  

Gdy wszyscy dookoła odnieśli sukces, a Ty odniosłeś porażkę.

@ Narks.✎  

Najbardziej jestem zmotywowany, gdy dana osoba mnie krytykuje. Następnie staram się takiego samego błędu nie popełnić.

s9Q11BE.png

9. Gdybyś miał wolny milion dolarów, co byś z nim zrobił/a?

@ Titania✎  

W pierwszej kolejności otwarcie własnego biznesu. Następnie zapewnienie swojej rodzinie dobrobytu na najwyższym standardzie, który byłby dla nich zadowalający. Kupno rzeczy, o których zawsze marzyłam. Jakaś część przelana na "siepomaga.pl", dotacje dla szpitali oraz rozwój medycyny czy innych dziedzin wartych uwagi. Pewną sumę prawdopodobnie bym też zamroziła, na „czarną godzinę”. 

@ Narks.✎  

Najpierw otworzyłbym swój własny biznes, aby zapewnić sobie dostatnie życie. W drugiej kolejności zapewnić godne życie moim bliskim. Na samym końcu pomagałbym potrzebującym.

s9Q11BE.png

10. Czy jesteś z siebie dumn'y/a?

@ Titania✎  

Tak.

@ Narks.✎  

Tak.

YLF6K7l.png

Podsumowanie

To tyle z naszej strony! Bardzo chciałbym podziękować @ Titania i @ Narks., za chęć udziału w tej serii.

Mam nadzieję, że wam wszystkim czytało się równie dobrze, jak mi. :loffki:

Copyright © 2020 by @ The Denver

• Lubię to! 10
  • Wow 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano
8 minut temu, The Denver napisał:

4. Jakich złych nawyków chciał/abyś się pozbyć?

@ Nati✎  

@ Titania✎  

Rutyny.

Tutaj się mały błąd wkradł ;p

Praca na nawet trzy plusy, ale mogę dać tylko 1 ;c

• Zasłużony
Opublikowano

Szczerze to jest mój pierwszy raz, gdy czytam tego typu pracę. Przyznam, że z ciekawością czytałem to starcie- myślę, że to dzięki takich ciekawych bohaterów! Cała praca jest przede wszystkim czytelna i na moje oko- nie występują jakiekolwiek błędy. Mam nadzieję, że ujrzę więcej takich prac na takim poziomie. 

Gratuluję, dobra robota! 

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Eeem. Coś mnie tak strasznie lakoniczne wypowiedzi, ale przynajmniej nie są ciągnięte na siłę.

Dobra robota. :)

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.