Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

98344946_podlup3.png.a19c1e6c31ed9b9bcbebf6f008027ff5.png

Witajcie, Katy. Mamy kolejną środę, więc pora na nowe wydanie "Pod Lupą"

Dzisiaj pod szkło powiększające trafił członek grona moderatorów naszej sieci oraz admin serwera Only Mirage#1. Chodzi tu o @ SQUeZ

Zapraszam do czytania

"Mój serdeczny, internetowy przyjaciel. Można porozmawiać, pograć, pośmiać się, potyrać. Fajny chłopak, który mimo swojego wieku ma dużo w głowie, więcej ode mnie XD Pozdro skrzat  :cry:"

"Młody szczyl to jest,rozgadany,śmieszny człowieczek ale też pomocny. Ogólnie to nie wiem co on bierze ale musi być dobre"

"Jest to osoba miła nie znam długo zdarzyło się zagrać w kalambury raz popisać na chatboxie bardzo miła pozytywna pomocna osoba takich potrzeba tutaj :)"

"Jako tako nie znam, ale na grupie modków wydaje się całkiem zabawną i w porządku osobą. Ze swoich obowiązków również wywiązuje się znakomicie"

"Inaczej nazywany "Skrzatem", bardzo miły osobnik ale często zdarza mu się być bardzo wulgarnym. Jak mu się uda to na wspólnych meczykach czasami wyjdzie na +. Generalnie spoko chłopczyk."

"Bardzo fajny gościu, mega charakter, zabawny, dobry admin."

"Bartuź , moderator , admin , skrzat , mocny w cs , ale tak   jednym zdaniem "mały ale wariat"

"Skłizior, czyli naczelny silver na Mirku, który zajmuje ostatnie miejsca tabeli."

"Bardzo dobry admin oraz modek. Wywiązuje się ze swoich dobrze obowiązków"

"Mały denerwujący skrzat, którego najlepszym przyjacielem jest chyba dół tabeli. Super jesteś Baruś nie zmieniaj się"

𝓑𝓾𝓵𝓫𝓾ś

• Lubię to! 5
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
5 minut temu, Bulbuś napisał:

trafił członek orna 

@ Bulbuś wkradł się mały błąd, a tak to to gicik :) + oczywiście musi być ^^

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe słowa, które padły w moim kierunku, a ty @ Bulbuśjak zawsze wykonałeś wspaniałą robotę. Aż się łezka w oku kręci, Dziękuję <3

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.