Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Hmm z tego co wiem to pod serwerem już dawno miała się znajdować informacja o Administratorze i Opiekunie danego serwer. 

Co do prefixów jestem za wgraniem na próbę, by sprawdzić jakby to się komponowało. 

Opublikowano

Oba screeny nie działają.

Mamy zgadywać co proponujesz, aby dodać na forum?

Ss'y działają, nie rozumiem o co wam chodzi.

@Topic:

Jako że wszystkie serwery są czerwonych, to można pod działami serwerów dodać kto się danym serwerem opiekuje. Co do prefiksów, nie wiem czy ty bo ładnie wyglądało na białym forum.

Opublikowano

Ss'y działają, nie rozumiem o co wam chodzi.

@Topic:

Jako że wszystkie serwery są czerwonych, to można pod działami serwerów dodać kto się danym serwerem opiekuje. Co do prefiksów, nie wiem czy ty bo ładnie wyglądało na białym forum.

Ale można było by dać taki kolor jak jest np. Wzór na Admina i na zielono pisze ,,Podpięte,, hmm. co wy na to ?

Opublikowano

Co do pierwszej propozycji zgadzam się :)

A co do drugiej to na próbę by zobaczyć jak to będzie wyglądało.

Opublikowano

Co do pierwszego zbędne, jak każdy wie nie przyjmujemy na forum nowych serwerów jest i będzie główny h@ serwera i założyciel Duduś, chyba że opiekun.

Co do drugiej sprawy to sam miałem pisać taki temat ;D

• Właściciel
Opublikowano

1. Propozycja już była, niestety nie a czemu? już tłumacze... nie będę wstawiać w działach kto jest właścicielem serwera bo nie przyjmujemy żadnych serwerów do sieci, wszystkie należą do mnie. Technika serwera także nie będę umieszczał, serwerami zajmuje się ja i Play. Jeżeli chodzi natomiast o Opiekunów tym bardziej ich nie dodam do działu, ludzie na pierwszy rzut oka będą myśleli, że serwery należą do nich albo są technikami a u nas opiekun serwera pełni całkiem inną rolę, ostatnio nawet myślałem nad zmienieniem nazwy tej rangi. Dodatkowo każdy opiekun ma dodany podtytuł Opiekun - SERWER.

2. Z tymi prefixami uparliście się jak osły. Tłumaczyłem kilka razy, że nie chcę ich wgrywać na forum ponieważ, każdy może wejść w dany temat i zobaczyć czy podanie zostało odrzucone / przyjęty czy dana osoba została odbanowana czy też nie. Głównym jednak powodem jest to, że prefixy w wyglądzie tematów wyglądają okej, patrząc od działu na listę tematów także jest okej, lecz często są problemy na stronie głównej. Prefixy często wychodzą za kolumny, gdy przykładowo temat jest zbyt długi (nazwa) + prefix, jest tego naprawdę dużo więcej.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.