Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propozycja napisana w celu wprowadzenia limitu spowalniaczy na serwer.
Jako iż w ciągu ostatnich dni zauważyłem, że duża ilość osób wykorzystuje brak limitu spowalniaczy do budowy swoich baz postanowiłem napisać propozycję o wprowadzenie owego limitu.
Bardzo duża ilość osób budujących czy to zwykłe pixele czy to inne różnorakie bazy wykorzystuje brak limitu spowalniaczy przez co niektóre bazy są praktycznie nie do wejścia, w szczególności jeżeli na serwerze jest mało osób. Chodzi mi tutaj bardziej o osoby z wyższym lvl'em które posiadają już rozdane "kilka" punktów w dmg, w RPG. Wejście do takich baz pojedynczo jako zm jest praktycznie niemożliwe gdyż jest się najzwyczajniej zabijanym. Istnieją również spowalniacze budowane w inny sposób niż w kształcie pixela, na pół modelu gracza. Są nimi np. spowalniacze na minus które działają dosłownie spowalniająco, wyglądają jak zwykły tunel przez który trzeba przejść, natomiast działają nałożeniem utraty velocity do bardzo małej ilości. Dodam, że limit spowalniaczy "pixelowych" mógłby wynosić np. tyle samo co limit pixeli - 3 solo, 2 w party, a np. spowalniaczy "minusowych" tylko 2. < - - - Owe limity to tylko moja propozycja.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jestem na TAK!

minus - 2 spowalniacze {w party 1}

kampa na bh - to co na minus

pixele solo - x2 spowalniacz

pixele w party - x1 spowalniacz 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ode mnie propozycja następująca dotycząca tych spowalniaczy "Klocek(przeszkoda) od krawędzi platformy musi być ustawiony na taką odległość aby cały model zombie mieścił się i nie musiał wystawać połową ciała nad ziemią inaczej jest to liczone jako pixel" oraz "Możliwa ilość postawionych spowalniaczy bez party = 1 z party =0" Czyli grając SOLO mamy prawo postawić 3 pixele oraz 1 spowalniacz grając DUO możliwość ustawienia tylko 2 pixeli bez możliwości spowalniaczy,. Myślę, że to będzie dobrym rozwiązaniem. 

@ Dudnes  

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

1.30 Zabrania się budowania kampy bezpośrednio przed spawnem.

1.31 Klocek(przeszkoda) od krawędzi platformy musi być ustawiony na taką odległość aby cały model zombie mieścił się i nie

musiał wystawać połową ciała nad ziemią inaczej jest to liczone jako pixel

1.32 Możliwa ilość postawionych spowalniaczy bez party = 1 z party =0

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.