Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Witam Was Wszystkich Serdecznie!!!

Jestem Aleks "Yuki" mam 17 lat i pochodzę z małej wsi niedaleko Poznania w województwie Wielkopolskim. Uczęszczam do klasy 1 technikum o profilu informatyk. Interesuję się ową informatyką ale i również programowaniem, piłką nożną, grami komputerowymi oraz anime. Gram w takie gry jak Counter Strike Global Offensive, League Of Legends, Minecraft i te w które gram troszkę rzadziej

GTA V, Counter Strike 1.6, Euro Track Simulator 2, Grid 2, Hurtworld, Attack On Titan. Mam zamiar grać na serwerze Only Mirage jeszcze nie wiem do końca który ale na pewno na którymś będzie można mnie spotkać pod nickiem Yuki (ewentualnie z dopiskiem typu Yuki #Nie umiem grać). Mam nadzieję że będzie mi się tu fajnie grało i zostanę na dłużej.

Pozdrawiam Wszystkich i Życzę Miłego Dnia!!!

• Lubię to! 3
Opublikowano

Witaj!
Polecam Mirage#3 miła atmosfera i przyjemna rozgrywka! :D

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Cześć :default_smile:

Polecam mirage #2. Można tam spotkać dużo fajnych i skilowych graczy takich jak np ja :default_biggrin:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

:hi:

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano
2 godziny temu, CytrynQa. napisał:

Cześć :default_smile:

Polecam mirage #2. Można tam spotkać dużo fajnych i skilowych graczy takich jak np ja :default_biggrin:

Już tam gram więc do zobaczenia :default_cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.