Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: KennyS
Nick oskarżonego: WHEY
IP lub SID oskarżonego:STEAM_1:1:490322014

Data i czas zdarzenia: 2020.04.23 14.03 do 14.22
Przebieg sytuacji:Wbiłem na serwer się postrzelać nagle arenka 11 rush

3. Mówię 11 arenka nie rush i admin WHEY Domnie mówi ,, CZEŚĆ RUDY" już prowokacja na początek ale dalej

5. Nie widzę czatu ale około tej minuty napisałem ..Whey nie lubisz mnie przez skargę" i odpowiedział mi ,że mną gardzi mogłeś takie słowa  dla sb zachować kolejna prowokacja.

5.10 Zaczyna przeklinać domnie 5.30 i jeszcze grożba domnie , że się pożegnam 

6.30 Kolega nadużywa mikrofonu oraz ma reklamę w nicku admin nie reaguję dopiero póżniej jak gracze mu mówią około 2 3 graczy. Oraz obrażał go na czacie napisałem żeby dał bana może i dostaje ale ja dostaję kicka również ss na dole.

8.50 do czego się nie stosuje po prostu ci pomagam.

11.35 Gag 12.22 Spytałem za co kolega dostał gaga bo nie widziałem co napisał na drużynowym czacie inny miły gracz pokazał na czacie a ty Ze mógłby nie pokazywać tego to był złożył skargę ale z tym złoże i o to i jestem.
Dowody:http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200423-140301-907189220-am_d.i2_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Skarga.thumb.png.85028420f98d0c02cf875d57a36ab172.pngSkarga2.thumb.png.1fa3a255d0378119eb185a5e7b645bc6.png

Tego już nie skomentuje co piszesz na pv na forum bo już przesada prowokacja forum oraz serwer i co masz do SURF bardzo fajny i pozytywny serwer 2 Super opiekunów @ Nati@ BinaRoraz dwóch Dobrych miłych włascicieli @ Erwin@ Dark`fallenPrzepraszam z góry ze oznaczyłem was :)

#edit1 Na twoją wiadomość pewien admin mnie zaprosił do was żebym pograł itp więc pograłem a ty mnie na początku witasz siema rudy oraz potem mi grozisz że wylecę i z przekleństwami w moją stronę.

Z opiekunem u was gadałem i powiedział że żałujesz sowich win i zmienisz zachowanie ale tutaj tego nie widać.

#edit2 nie powiem który bo wiem jak to się skończy zjecie go. Czekajmy na werdykt

• Lubię to! 1
  • Haha 6
Opublikowano

chłopaku wchodzisz na serwer na czacie gry pouczasz mnie już kolejny raz co mam robić, od początku wbiłeś z zamiarem prowokowania mnie i napisania kolejnej skargi, użyłem 3 przekleństw i wcale Ci nie groziłem tylko ostrzegałem że masz od tego u@ a nie na czacie robisz gówno-burze znowu. Co do wytykania błędów nie jesteś od tego, nie byłem wtedy jedynym administratorem na serwerze i mogłem być zajęty czymś innym, finalnie gracz został ukarany? został. Nie jestem robotem żeby wszystko w jeden sekundzie ogarnąć, poza tym administrator Pandzia zwrócił mu uwagę więc czekałem aż to on mu wymierzy kare, a Ty cały czas się czepiałeś.. zamiast napisać na u@ że koleś ma w reklame w nicku Ty wolales to przemilczeć i robic z tego skarge.. no Opiekun na 102. Piszesz coś o pomaganiu? jaka tam była Twoja pomoc? skoro od Ciebie nie było żadnego reportu? tylko na czacie się wywyższałeś.. 8:50 drugi raz daje Ci ostrzeżenie że od tego jest reportowanie na u@ a nie popisywanie sie na czacie i prowokowanie mnie.. 12:22 Gościu ja nie jestem od tego żeby informować Cie kto i za co dostał muta, powód miałeś podany obok muta także po co szukasz zaczepki? 

Co do sytuacji gdzie pytałeś czy cie lubie, nie lubie Cie i napisałem Ci szczerze ze tobą gardze w czym masz problem? 20200423144016_1.thumb.jpg.d47773f540b42822e126147db614fcaf.jpg

20200423144121_1.jpg

20200423141459_1.jpg

20200423144021_1.jpg

20200423144025_1.jpg

20200423144032_1.jpg

20200423144122_1.jpg

20200423144132_1.jpg

Masz opiekuna to idź pilnuj u siebie porządku a nie po innych serwerach chodzisz i pouczasz administracje. PRZYPOMINAM ŻE ANI RAZU NIE UŻYŁEŚ u@ więc jakie dobre intencje? wytykanie błędów na czacie gry przy wszystkich graczach? co to za intencje mi wytłumacz. Zmarnowałem tylko na Ciebie cenny czas nie będę się więcej wypowiadał, jak już mówiłem gardzę tobą i cie nie szanuje bo chodzisz i tylko ferment siejesz 

AAA jeszcze jedno jak wiadomości prywatne wstawiasz to wstaw też to co pisałeś na czatboxie tu na forum... [ Sam wstawiłem, na jedym ss widać jak się cieszysz bo będziesz mógł napisać kolejną skargę, co dowodzi że wbiłeś tylko po to żeby mnie sprowokować i się zesrać na forum] 

"#edit1 Na twoją wiadomość pewien admin mnie zaprosił do was żebym pograł itp więc pograłem a ty mnie na początku witasz siema rudy oraz potem mi grozisz że wylecę i z przekleństwami w moją stronę.

Z opiekunem u was gadałem i powiedział że żałujesz sowich win i zmienisz zachowanie ale tutaj tego nie widać." 
Który admin przepraszam? bo tam byłem tylko ja i Pandzia a z tego co wiem to Pandzia chyba nie lubi Cie na tyle by Cie do gry zapraszać.. Więc przestań pieprzyć głupoty i robić ferment

•  

wtf.png

wtf2.png

wtf3.png

wtf4.png

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.