Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela: KennyS
Nicki oskarżonego:

Admin WHEY- STEAM_1:1:490322014 @ WHEY

SZCZERY- STEAM_1:1:173751330

Były Admin jak dobrze powiedział P@BLO™casedrop.eu-  STEAM_1:1:190064654

RadoX- STEAM_1:1:431273436

13karG4SKINS.COM- STEAM_1:0:101558303
IP lub SID oskarżonego: Tu na górze dałem z nickami jeśli nie problem

Data i czas zdarzenia: 2020-04-20 16.37-16.56
Przebieg sytuacji: Ułatwiłem trochę sprawę i dałem minuty kiedy co jeśli komuś się chcę może oglądać całe wyciągnie więcej z całego demka.

Zaczeło się o 2.40. Typ dostał muta za brak mutacji bez ostrzeżenia i za długi i chciałem zeby Pablo dostał ostrzezenie za kulture Start zabawy smiechu i żenady.

3.45 Zaczeli mnie prowokować.

4.30 13kar grożby prowokacja mnie

4.40 Prowokacja Pablo i kultura

5.10 Pablo i 13kar Prowokacja

5.35 Admin WHEY "Tak już nie możnia koniec" takie słowa były od niego i koniec kropka zadnego bana muta.

5.45 Prowokacja x4

6.15 Mówisz , że można młodsze osoby wyzywać ponizać jak słychać

6.28 Admin mnie kick z powodem ochłon  ja nic nie robię a osoby wymienione w skardze nic nie dostały mam nadzieję ze zmieni się to.

7.55 Kolejna osoba dołącza się do obrazy mnie

8.20 Mam na imię Patryk za niedługo skonczę 16 lat Mam admina Opiekuna i chodzę do zawodówki jako spawacz.

9.10 Tu widać jak pablo był adminem i mówił co robił 

9.50 Jeśli gracz prosi się o bana muta admin ma prawo nadać.

10.20 @ Erwin @ NeQ.oraz  @ EXTREMAAAAAz góry przepraszam ze was oznaczyłem ale łączy się was trochę. Mam admina opiekuna u was i że serwery bardzo długo nie będą żyć dzięki mnie bo mam 15 lat , i że je psuje.

11.15 Tak każdy jest człowiekiem ale Admin to odpowiedzialność a nie zabawka.

12.50 @ WHEYjeszcze muta nie dostałem więc miałem dostać jak rozumiem.

13.20 Pablo powiedziałeś , że cały serwer przyjdzie pod moją skargą się rozpisać i ze jestem frajer denty i młode osoby odpowiedziały ze ja też ja ja Admin WHEY nie reaguje.

14.15 Mówisz ze mikro po mutacji ale typ tylko się pożegnał a ty nadużywasz całą mapę. Oraz osoby z mutacja i powyżej nie mogą naduzywać mikrofonu regulamin znam.

14.50 Pablo ma jakieś znajomości @ Dudnes czy ty jakieś przekręty robisz haha.

15.40 Gdybym ci splunął w pysk to byś się obliznoł takiego zdania nie znałem dziekuję.

15.50 Grożby karalne , że przyjedziesz do mnie i zajebiesz w ryj.

16.20 A czego mnie nauczysz ?

16.30 Sam się obrażam słucham jak ze jestem osobą spokojną , i że trudno mnie z równowagi wyprowadzić dziekuję <3.

16.40 No serwer Surf+Rpg Deatrun+klasy oraz Only mirage#3 są bardzo dobre serwery na wysokim poziomie Admini reagują a nie są bo ja mam tam flagi ?

To wszystko z mojej strony tyle chyba wystarczy można całe demko oglądać jeśli ktoś ma mocne nerwy pozdrawiam.
Dowody: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200420-163726-2039683364-am_nuke2018_v2_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Ps. przepraszam za błędy mam dysortografię.

Edit#1  @ RadoXxX Ładna rozpiska skargi i nie prosiłem o kick dla Gracza tylko o ostrzeżenie i nie prucie tylko mówienie o regulaminie żeby przestrzegał i proszę o danie minuty gdzie mówiłeś spokój oraz kiedy ich opanowywałeś. Bo admin ma obowiązek przestrzegać regulaminu nawet jeśli kolega/przyjaciel łamie regulamin dla mnie to jest żenada naprawdę moja skarga przy twoim rozpisaniu to jest naprawdę mało.  Masz w jednym rację że pouczałem was jak adminować no naprawdę żenada heh.

• Like 1
  • Haha 3
  • Wow 1
  • I love it 6
Posted
1 godzinę temu, KennySSS napisał:

Nick oskarżyciela: KennyS
Nicki oskarżonego:

Admin WHEY- STEAM_1:1:490322014 @ WHEY

SZCZERY- STEAM_1:1:173751330

Były Admin jak dobrze powiedział P@BLO™casedrop.eu-  STEAM_1:1:190064654

RadoX- STEAM_1:1:431273436

13karG4SKINS.COM- STEAM_1:0:101558303
IP lub SID oskarżonego: Tu na górze dałem z nickami jeśli nie problem

Data i czas zdarzenia: 2020-04-20 16.37-16.56
Przebieg sytuacji: Ułatwiłem trochę sprawę i dałem minuty kiedy co jeśli komuś się chcę może oglądać całe wyciągnie więcej z całego demka.

Zaczeło się o 2.40. Typ dostał muta za brak mutacji bez ostrzeżenia i za długi i chciałem zeby Pablo dostał ostrzezenie za kulture Start zabawy smiechu i żenady.

3.45 Zaczeli mnie prowokować.

4.30 13kar grożby prowokacja mnie

4.40 Prowokacja Pablo i kultura

5.10 Pablo i 13kar Prowokacja

5.35 Admin WHEY "Tak już nie możnia koniec" takie słowa były od niego i koniec kropka zadnego bana muta.

5.45 Prowokacja x4

6.15 Mówisz , że można młodsze osoby wyzywać ponizać jak słychać

6.28 Admin mnie kick z powodem ochłon  ja nic nie robię a osoby wymienione w skardze nic nie dostały mam nadzieję ze zmieni się to.

7.55 Kolejna osoba dołącza się do obrazy mnie

8.20 Mam na imię Patryk za niedługo skonczę 16 lat Mam admina Opiekuna i chodzę do zawodówki jako spawacz.

9.10 Tu widać jak pablo był adminem i mówił co robił 

9.50 Jeśli gracz prosi się o bana muta admin ma prawo nadać.

10.20 @ Erwin @ NeQ.oraz  @ EXTREMAAAAAz góry przepraszam ze was oznaczyłem ale łączy się was trochę. Mam admina opiekuna u was i że serwery bardzo długo nie będą żyć dzięki mnie bo mam 15 lat , i że je psuje.

11.15 Tak każdy jest człowiekiem ale Admin to odpowiedzialność a nie zabawka.

12.50 @ WHEYjeszcze muta nie dostałem więc miałem dostać jak rozumiem.

13.20 Pablo powiedziałeś , że cały serwer przyjdzie pod moją skargą się rozpisać i ze jestem frajer denty i młode osoby odpowiedziały ze ja też ja ja Admin WHEY nie reaguje.

14.15 Mówisz ze mikro po mutacji ale typ tylko się pożegnał a ty nadużywasz całą mapę. Oraz osoby z mutacja i powyżej nie mogą naduzywać mikrofonu regulamin znam.

14.50 Pablo ma jakieś znajomości @ Dudnes czy ty jakieś przekręty robisz haha.

15.40 Gdybym ci splunął w pysk to byś się obliznoł takiego zdania nie znałem dziekuję.

15.50 Grożby karalne , że przyjedziesz do mnie i zajebiesz w ryj.

16.20 A czego mnie nauczysz ?

16.30 Sam się obrażam słucham jak ze jestem osobą spokojną , i że trudno mnie z równowagi wyprowadzić dziekuję <3.

16.40 No serwer Surf+Rpg Deatrun+klasy oraz Only mirage#3 są bardzo dobre serwery na wysokim poziomie Admini reagują a nie są bo ja mam tam flagi ?

To wszystko z mojej strony tyle chyba wystarczy można całe demko oglądać jeśli ktoś ma mocne nerwy pozdrawiam.
Dowody: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200420-163726-2039683364-am_nuke2018_v2_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Ps. przepraszam za błędy mam dysortografię.

Dołączyłem na serwer , kennys zaczął się pruć do wheya że ma kicknąć  gracza za powiedzenie jednego przekleństwa .Powiedziałem że nie można odrazu kicknąć  gracza za jedno przekleństwo , po chwili Pablo zaczął prowokować kennys , powiedziałem żeby go nie wyzywał , po chwili  kennys zacząl się pruć do wheya i powiedział że robi skargę . Kennys zaczął pouczać mnie i wheya jak adminować

• Haha 3
  • Sad 1
Posted

@ WHEY- warn + rozmowa z opiekunem

@ RadoXxX- warn + rozmowa z opiekunem

SZCZERY - mute na 7 dni

13kar - mute na 7 dni

@ p@blo- na razie ban 7 dni

• Like 1
  • Wow 1
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 1
  • 3 years later...
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.