Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

ejzIjJs.png

gTVgUab.png

Wstęp

Witam serdecznie, już w trzecim wydaniu serii "Starcie poglądów". Dzisiaj swoje poglądy przedstawią nam

@ Natioraz @ NeQ.

Nowa inicjatywa tuż po pytaniu nr 10!

Lt5OYsV.png

1. Dlaczego mężczyźni są mniej skomplikowani od kobiet?

@ Nati✎  

Nie uważam, że są mniej skomplikowani od kobiet. Według mnie ludzie są różni. Nie sugerowałabym się w tej kwestii płcią. Człowiek to człowiek, a płeć nie gra roli, jeśli chodzi o jego charakter.

@ NeQ.

Zależy pod jakim względem. Ciężko jednoznacznie na to odpowiedź, ale nie jest tak zawsze. Płeć to płeć i tego się nie wybiera ani po tym nie ocenia. 

s9Q11BE.png

2. Jaką masz największą słabość

@ Nati✎  

Hmm.. myślę, że moja największa słabość to zbyt duża wrażliwość, którą ludzie niekiedy wykorzystują.

@ NeQ.

Myślę, że wrażliwość i przywiązywanie się do ludzi. Nie zawsze jest tak kolorowo, jakby się nam wydawało.

s9Q11BE.png

3. Czy oszukujesz czasami bliskie Ci osoby - krewnych i przyjaciół? Czy warto?

@ Nati✎  

Nie kłamię, według mnie zawsze lepsza jest prawda.. nawet ta bolesna. Czy warto kłamać? Oczywiście, że nie, gdyż kłamstwo ma krótkie nogi i prędzej czy później wyjdzie na jaw.

@ NeQ.

Sam nienawidzę kłamstwa, nie robię i tego i nie warto. Przyjaciel to ktoś, komu ufamy bezgranicznie, przynajmniej moim zdaniem, więc jaki jest sens kłamania?

s9Q11BE.png

4. W czym się szkolisz? Jakie umiejętności chcesz opanować do perfekcji??

@ Nati✎  

Jest kilka takich drobnych rzeczy. Chciałbym opanować kiedyś do perfekcji gotowanie hahaha i parkowanie niczym rajdowiec, tak z rozpędu hahaha.

@ NeQ.

Głównie informatyka, mój aktualny kierunek, jak i ścieżka, w którą pójdę dalej.

s9Q11BE.png

5. Jakie jest twoje największe osiągniecie?

@ Nati✎  

Na ogół cieszę się z małych rzeczy, w sumie chyba nie mam czegoś wybitnego na swoim koncie.

@ NeQ.

Nie posiadam jakiegoś super osiągnięcia, to co może być nim dla mnie, niekoniecznie będzie dla kogoś, więc zostawię dla siebie.

s9Q11BE.png

6. Czy wybaczyłeś/wybaczyłaś osobom, które cię zraniły?

@ Nati✎  

To zależy od sytuacji, kontekstu.. wiadomo jeśli ktoś powie coś w nerwach to jest to wybaczalne. Jednak, gdy mówi lub działa z premedytacją to sorki, ale nie. Z reguły jak się na kimś przejadę to ciężko odzyskać moje zaufanie.

@ NeQ.

Nie. Nie ma żadnych powrotów.

s9Q11BE.png

7. Jak mógłby wyglądać Twój idealny dzień?

@ Nati✎  

Idealny dzień to taki spędzony z ludźmi, których kocham. Uwielbiam rozmawiać i żartować. To inni dają mi radość.

@ NeQ.

Jestem typem osoby, która spędza dużo czasu przy komputerze. Idealny dzień? Wspólnie spędzony czas ze znajomymi na ts'ie, rozmowy, gry. Ew. zawsze można iść na kebaba.:Kappa2: 

s9Q11BE.png

8. Którą cechę przyjaciela / partnera podziwiasz bardziej, a jakiej nie znosisz? 

@ Nati✎  

Najbardziej cenię zaufanie, szczerość i zaangażowanie. Każda ze stron musi się starać, by relacja mogła przetrwać. Natomiast jeśli chodzi o te przeciwne to fałszywość i obojętność.

@ NeQ.

Szczerość i zaangażowanie to moim zdaniem dwie najważniejsze cechy, bez nich będzie ciężko. Nie toleruję dwulicowości, kłamstwa i braku zaangażowania w tą całą relację. 

s9Q11BE.png

9. Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?

@ Nati✎  

Raczej nie, ponieważ idąc tym tokiem rozumowania patrzymy na wygląd. Nie możemy przejrzeć kogoś cech od razu w ciągu kilku sekund. Dlatego ze względu na to, że nie jestem człowiekiem, dla którego wygląd jest najważniejszy to odpowiadam nie. Nie potrafiłabym się w kimś zakochać nie znając jego cech i tego jakim jest człowiekiem.

@ NeQ.

Teoretycznie tak się mówi, ale zakochać się w kimś kompletnie nie znając tego człowieka jest dla mnie czymś dziwnym. Nie wierzę.

s9Q11BE.png

10. Jaka jest twoja ulubiona Pora roku? Dlaczego?

@ Nati✎  

Lato, bo kojarzy mi się z przyjemnym, wolnym czasem z rodziną i przyjaciółmi. Długie dni i cieplutkie słoneczko, czego chcieć więcej?

@ NeQ.

Lato, długie wieczory, nieprzespane nocy na tryhardowaniu w Cs'a, spotkania ze znajomymi, wyjazdy. 

s9Q11BE.png

Kurczak / Wołowina

@ Nati✎  

Kurczak

@ NeQ.

Wołowina

Masaż pleców / Masaż stóp

@ Nati✎  

Masaż pleców wiadomo! 

@ NeQ.

Masaż pleców

McDonald / KFC

@ Nati✎   

KFC

@ NeQ.

McDonald

Coca Cola Pepsi

@ Nati✎   

Coca Cola

@ NeQ.

Coca Cola

Kawa / Herbata

@ Nati✎   

Herbata, chociaż kawka z mleczkiem też aww!

@ NeQ.

Herbata

YLF6K7l.png

Podsumowanie

To tyle z naszej strony! Bardzo chciałbym podziękować @ Nati@ NeQ.za chęć udziału w tej serii.

Mam nadzieję, że wam wszystkim czytało się równie dobrze, jak mi. :loffki:

Liczę na waszą ocenę w komentarzach. 

Koń zwalony. XD

.........................................................

Copyright © 2020 by @ The Denver

• Lubię to! 9
  • Wow 1
  • Uwielbiam 10
Opublikowano
1 godzinę temu, Gosia ?! napisał:

Szanuję za to, jak zgodni ze sobą jesteście :flushed:

No właśnie widać.. Kurczak nie jest lepszy od wołowiny. 

1 godzinę temu, The Denver napisał:

@ Nati✎  

Kurczak

Wstyd, @ NeQ.barrdzo dobra odpowiedź! 

Dobra robota ;> 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dość "szybkie". Miałem nadzieję na troszkę więcej, ale pewnie sam bym tyle nie napisał XD

Dobra robota! ;)

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat został zamknięty. Nie oznacza to, że nie można go czytać! 

Chciałbym bardzo podziękować Wam za wyrażenie opinii co do mojej pracy! Jest mi naprawdę miło! serduszko.gif

Zainteresowanych zapraszam już w ten piątek na odcinek nr 4!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.