Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bana dostałeś za czitowanie, ten screen który masz jest kontrolnym, a samo demo rozpisze z rana. 

Demo

1;38 - Powiem szczerze, movement tego gracza nie zwala z nóg, psuje on strefy i wytraca prędkość, jednak bez problemu robi ground strafe'y z respa tt - Nie mam zdania na ten temat, dodaje jako kolejną niewiadomą b?
1;42 - Ciekawe, że nie poleciał do przodu na mida. Nie słychać raszującego CT, może to być przyzwyczajenie, jednak zrobił to tylko w tej rundzie. Imo dziwne b+/-
3;25 - Polecam na 1/2 sobie obejrzeć jeżeli nic nie widzisz. Załączony trigger b+
4;37 - Dziwny lock na bramę, po tym szybki zoom żeby nic nie było widać. Nie jest to ruch ręki, bo jest za mało szarpany. Szczerze, nie wiem co o tym myśleć, nikogo tam nie ma, jednak nie wygląda to na naturala, bardziej na steryd - Kolejna niewiadoma, ale tutaj już b+/-
8;08 - ten fastzoom to tak nie bardzo, w dodatku celownik z deagl'a leci za głową - Fastzoom to na b? ale deagle to już b+
10;24 - ja nie widzę tego modelu, on go widzi od razu. Potem celownik na głowę. b+/-
10;42 - Nie peek'uje anarchii bo wie że będzie wolniejszy od TT :D Czeka aż tamten strzeli i dopiero wychyla (warto zauważyć że to pierwszy przypadek braku peek'a, nigdy się nikogo nie bał) b+
11;50 - Pierwszy raz wychyla w ciemnie, tym razem przestrzelił, ale wiedział skąd wybiegnie przeciwnik. - Oczywiście to naturalny spot, ale poszedł tam i się wcelował akurat w tej rundzie a nie wczesniej :V b+/-
13;26 - Zlagowany strzał, ale co tu się stało z celownikiem XD? Wygląda jakby miał namierzanie laserowe na głowie. b+
14;32 - Nigdy tego nie skanował, a tym razem bardzo w tempo to robi :V Prosto w TT, około 10sekund potem peek w model b+/-
17;00 - Siema mów mi Trigger XD b++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tyle ode mnie, na poprzednich mapach dużo razy strzelał no zoom'em więc pozwoliłem sobie dopisać tutaj niektóre dziwne rzeczy, które on robi. Czekam na decyzje reszty składu. @ Łasica& @ Gosia ?!

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

1;42 - Ciekawe, że nie poleciał do przodu na mida. Nie słychać raszującego CT, może to być przyzwyczajenie, jednak zrobił to tylko w tej rundzie. Imo dziwne b+/- /Ja bym tu dała b+, chciał wyruszyć w świat, ale w połowie cofnął, patrząc po ścianie 
3;25 - Polecam na 1/2 sobie obejrzeć jeżeli nic nie widzisz. Załączony trigger b+ /b+
4;37 - Dziwny lock na bramę, po tym szybki zoom żeby nic nie było widać. Nie jest to ruch ręki, bo jest za mało szarpany. Szczerze, nie wiem co o tym myśleć, nikogo tam nie ma, jednak nie wygląda to na naturala, bardziej na steryd - Kolejna niewiadoma, ale tutaj już b+/- /b+/-
8;08 - ten fastzoom to tak nie bardzo, w dodatku celownik z deagl'a leci za głową - Fastzoom to na b? ale deagle to już b+ /kolega się chyba zapędził za bardzo b+
10;24 - ja nie widzę tego modelu, on go widzi od razu. Potem celownik na głowę. b+/- /celownik po wychyleniu od razu prawie przy linii głowy na modelu, a gość mógł stać gdziekolwiek b+
10;42 - Nie peek'uje anarchii bo wie że będzie wolniejszy od TT :D Czeka aż tamten strzeli i dopiero wychyla (warto zauważyć że to pierwszy przypadek braku peek'a, nigdy się nikogo nie bał) b+ /porównałabym tę akcję do tej z 1:42 - też się zatrzymał i wyczekiwał, bo wiedział, że są  b+
11;50 - Pierwszy raz wychyla w ciemnie, tym razem przestrzelił, ale wiedział skąd wybiegnie przeciwnik. - Oczywiście to naturalny spot, ale poszedł tam i się wcelował akurat w tej rundzie a nie wczesniej :V b+/- /częste miejsce, chociaż osoba z awp zawsze ma na uwadze też zielone albo koniec gali, w tym przypadku na pewniaczka od razu ciemnia b+/-
13;26 - Zlagowany strzał, ale co tu się stało z celownikiem XD? Wygląda jakby miał namierzanie laserowe na głowie. b+ /xD b+
14;32 - Nigdy tego nie skanował, a tym razem bardzo w tempo to robi :V Prosto w TT, około 10sekund potem peek w model b+/- /dosyć nienaturalne skanowanie, tu sobie patrzy bramę, a potem przerzucenie akurat w miejsce skanowania respa b+/-
17;00 - Siema mów mi Trigger XD b++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ /wstyd składać odwołanie z czymś takim b+ 

Panu to już podziękujemy. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.