Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Kleofas
Nick oskarżonego: Dusq
Opis: Gracz o nicku rio zabija gracza "'"Dawid"'" po czym ten gracz prosi admina o przetrzymanie mu kampy aby ten mógł wziąć anti.. gdy napisal rio na czacie o skardze chcial przekupic rozdawaniem ap X D niejednokrotnie widac jak admini i inni gracze łamią regulamin a innch za te same czyny banuja innych wiec gdzie tu logika? Proszę o degradacje admina z nieodpowiedniego stanowiska oraz odpowiednia kare.

Dowody:  Zdjęcie a nie sc poniewaz przycisk od sc zepsuty.

skarga.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Juz tłumaczę :)

Dawid chciał wziąć anti, ale w zwiazku z tym, że było już późno chciałem uciekać coś zjeść. I faktycznie tak zrobiłem- od razu po tamtej rundzie wyszedłem z serwera.

Ani słowa nie było o blokowaniu. Było około 10 osób ze mną na serwerze. Do momentu mojego anti był tylko jeden human, w związku z tym uznałem, ze jeżeli wezmę anti i ja i Dawid bedzie dla nas za mało zombie więc grzecznie poprosiłem żeby sie wstrzymał, a ja sobie rozegram ostatnią rundę. Przekupstwo ap? Panie Kleofasie- wystarczy odnieść się do tego co pisałem dalej, a czego zabrakło na zdjęciu. Chodzi o to, że później mój nadmiar rozdałem. Dałem część Dawidowi i dwóm innym osobom które miały najsłabsze statystyki w danej chwili, po prostu, żeby miały. Stąd też mój tekst o ap, a troche ich miałem- nie oszukujmy się- podczas "hepi ałer" nie jest ciężko złapać górkę. 

Nie było jakiekolwiek złej krwi, chciałem wszystko wyjaśnić, ale Ty zacząłeś na mnie narzekać i pisać -o ile sie nie mylę- żebym sobie w dupe wsadził te ap.

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Coraz bardziej żenujące te skargi, a ja powtarzam to od 5 skarg.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.