Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Android
Nick oskarżonego:dsa123
Opis: dostałem pakę na lasta od admina i gdy pisałęm mu na u@ ze paka na lasta mi rzucił to jeszcze pisał ze zaraziło nas obu w tym samym czasie ,szkoda tylko ze ja i ganja byliśmy w oddzielnych kampach.
Dowody: https://www13.zippyshare.com/v/fJ1lOCgl/file.html

18:23minuta

@ EXTREMAAAAAok przepraszam 

@ dsa123 poszły w tym samym momencie co nie zmienia faktu ,że była to paka na ostatniego (jest pokazane w lewym dolnym rogu) już dużo osób pod nieobecność adminów za każdym razem rzucają paki na ostatniego pod rząd co za to jest ban ,za to ty pokazałeś innym że rzucanie pak na ostatniego jest normalne i dałbym sobie rękę uciąć gdybyś to ty na moim miejscu w kampie np. z gold ak,bazooką i dostałbyś tak paką od kogoś i ap stracił to już byś temu bana nałożył.

@ (k2)

po 1. jak już pokazujesz ssy z naszym udziałem to pisz oddzielną skargę na nas a nie wrzucasz tu pod skargą gdzie temat jest odnośnie zarażenia ostatniego humana.

po 2.to nie było nabijanie ap tylko szybkie zarażanie jeśli już.

@ XX-GABARYTOWY--XX naucz się czytać ze zrozumieniem napisałem że nie było to nabijanie ap tylko szybkie zarażanie co przy tym się nadmiar ap wykorzystuje.

"nie ma o co zakładać sprawy" ty nie masz tu nic do gadania była paka na lasta? była więc zamilcz.

"Po drugie było tak jak mówi dsa, więc myślę że to ci nic nie da :)" ahha bo on tak napisał i każdy musi to mieć na uwadze. (ADMIN MA ZAWSZE RACJE)!!!!

Opublikowano

Chodziło mi to, że rzuciłem pakę w tym samym momencie co druga osoba( jak rzucałem były 2 osoby) i ty to dobrze widziałeś. A sam osobiście nigdy nie banowałem za takie coś bo ty czysty przypadek.

@ marsal99 miałem już taka sytuację, ale bana za to nie dałem bo to jest czysty przypadek.

• Lubię to! 3
Opublikowano

byłem świadkiem sytuacji, dsa rzucił pake w tym samym momencie co druga osoba, czysty przypadek.

a co do gracza o nicku Android, to razem z dwoma koleżkami nabijał sobie AP dziś kilkukrotnie, poniżej ssy

6. Współpraca między Zombie & human 30min | 1h | 12h | 24h

(W zależności od ilości współprac ban może być dłuższy)

20200412111245_1.jpg

20200412142558_1.jpg

20200412111236_1.jpg

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@Android jakie szybkie nabijanie ap ?!? To współpraca jest, ale widocznie nie chcesz się do tego przyznać. Dobra z resztą juz napisałem skargę na ten temat i myślę że tam wszystko się wyjaśni i rozjaśni :). 

A co do tej skargi to też byłem światkiem to w ułamku jednej sekundy się stało więc nie ma o co zakładać sprawy :)

Opublikowano

Po pierwsze faktycznie chciałem napisać szybkie zarażanie , źle przeczytałem ale to i tak pod współpracę wchodzi jedno i to samo .

Po drugie było tak jak mówi dsa, więc myślę że to ci nic nie da :) 

Opublikowano

@ marsal99Paki które poszły w tym samym momencie nie są zawsze banowane to czysty przypadek, że akurat tamtego zarazili w tym samym momencie jak rzucał pakę, co tu dużo mówić nie grasz tu pierwszy raz.

Z pewnością to wiesz, ale głupie skargi składasz, następnym razem od razu do kosza.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.