Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Wiele rzeczy mnie nie zdziwiło, np. zachowanie ludzi..zarówno tych którzy pomagają jak i tych którzy najchętniej wykupiliby cały sklep tylko dla siebie. Natomiast na pewno doceniłam teraz możliwość wychodzenia z domu. Wcześniej jak mogłam to robić, to raczej wolałam siedzieć w domu, a teraz jak zabrano mi tę możliwość, to brakuje mi takiej normalności..chociaz i tak mam lepiej niż niektórzy, bo pracuje i codziennie wychodzę do biura :) 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Od tego ciągłego siedzenia w domu zaczyna mi delikatnie "odwalać" siedzę godzinami bez sensu i nic nie robię. Bardzo brakuje mi po prostu spotkań ze znajomymi, a przede wszystkim treningów.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

W sumie zawsze sobie z tego zdawałem sprawę, ale jak to ktoś mądry powiedział - jak ludzie chcą to potrafią, tylko się im nie chce. Tak w skrócie. :)

Opublikowano

To że jak nie było kwarantanny to siedziałem całymi dniami na kompie i nie narzekałem a jak jest to już pier****a dostaje od tego siedzenia zarówno w domu jak i na kompie

• Zasłużony
Opublikowano

Nie zdawałem sobie sprawy, jak bardzo jest ważny ciągły ruch w życiu. Owszem, wiedziałem, że jest potrzebny, ale że aż tak?

Przez ten miesiąc tyle przybyło, że to hit. Muszę się wziąć za jakieś ćwiczenia w domu, bo naprawdę jest tragedia xD.

• Premium
Opublikowano

Stwierdziłam, że jeszcze bardziej nie lubię przebywać w czterech ścianach. Mam wrażenie, że siedzę jak zwierzę w klatce i czekam aż ktoś mnie z niej uwolni.

Opublikowano

Zmieniłem moje podejście do życia, ale brakuje mi spotkań ze znajomymi, imprez a granie w gry mi sie nudzi i częściej wychodzę na pole:default_smile:

Opublikowano

Tak, że stare baby jebać prądem. Chodzą do sklepu po 1 plasterek szynki i 1 kajzerkę (oczywiście podczas wyboru każda jedna musi zostać przemacana, żeby znaleźć najświeższą). Jeżdżą sobie komunikacją miejską dla rozrywki i ogólnie na każde zwrócenie uwagi leci tekst w stylu "Ja komunę przeżyłam to wirusa nie przeżyję?". Brak słów, a mówią, że młodzież to zakała narodu.

A w sobie to to, że jestem meeeeega niezorganizowany.

Opublikowano

Nic się nie zmieniło poza tym, że mam już dosyć w kółko gadania o tej chorobie.

Opublikowano

Zauważyłem że zawsze znajdzie się rzecz która nie będzie nam pasować, dodatkowo jestem bardziej drażliwy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.