Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Raczej wszystko co robię pasuje do "współczesności" choć często nie rozumiem moich czynów bo pierw robię a potem myślę 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Może nie wiem czy to tak nie pasuje do "współczesności" ale nie czytam książek 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Ja w wolnym czasie zagłębiam się w tematy sourcemoda ale bardziej pluginów- tworzenia, rozpisywania oraz dodawania ich.

Myślę że dużo osób się tego nie uczy lub nie zagłębia w te tematy.

• Zasłużony
Opublikowano

Pomimo mojego braku jakichkolwiek umiejętności plastycznych, w wolnych chwilach rysuję. Głównie jakieś zlepki trójwymiarowych figur.

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Wieczorne słuchanko winyli mmm oj tak tak. Pyszniutka herbatka, czasem jakiś alkohol, nastrojowe światełko i wygodny fotel. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Przynajmniej raz w roku wysyłam na święta bądź inne okazje ręcznie wykonywane kartki. Zazwyczaj tylko do osób najbliższych mojemu sercu, bądź takim, które pomogły w przeszłości w czymś dla mnie ważnym. Zwykłe życzenia na fb czy smsem każdy potrafi wysłać, jednak zdobyć się na odrobinę wysiłku już niekoniecznie. 
Ponadto prezenty z różnych okazji staram się robić ręcznie i włożyć w to serce, czas i kreatywność.  Prócz tego, piszę pamiętnik od ponad 6 lat. 

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Śpiewam, zapisuje swoje przemyślenia w zeszycie, pisze rymy, analizuje zachowania innych ludzi, oglądam na yt ludzi nagrywających filmy o swoich chorobach np. schizofrenii, medytuje 😁🙈

• Zasłużony
Opublikowano

Kiedyś podobało mi się stepowanie (chodzi o taniec), po prostu za łebka ten dźwięk mnie odprężał, to próbowałem XD. Jak jestem sam w domu i sobie przez przypadek jakoś przypomnę, to zdarza mi się taka chwila, w której po prostu stepuje XD (wyobrażam sobie reakcje somsiada "co to konie na chacie?") XD. Ale straasznie sporadycznie, nawet czasami mijają lata.

Dziwne trochę jak na te czasy, ale co mi tam, napiszę  :gh:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

>Gotuję parówki zalewając wrzątek z czajnika

>Śpię w dzień, żyję w nocy

>Miałem firmę w wieku 16 lat

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.