Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie są wcale złe elcz chyba za bardzo się nie różnią od tych które sa teraz aczkolwiek twoje są większe i bardziej ostre jeśli chodzi o kolorki 

Opublikowano

Trójkąt na środku oraz kreska podkreślająca rangę - to już jest niemodne. Tak jak napisał Shelby, można by odświeżyć forum. Żadnej różnicy? Dla znających się na grafice widać na nowej randze sporo więcej warstw miłych dla oka. :)

Opublikowano

Takie krowy wielkie ?:D

Niczym praktycznie się nie różnią od obecnych, niż rozmiarem.

Moje zdanie na nie.

Opublikowano

Takie krowy wielkie ? :D

Niczym praktycznie się nie różnią od obecnych, niż rozmiarem.

Moje zdanie na nie.

Play takie wymiary rang są ogólnie więc dla mnie one są normalne.

Opublikowano

Radioactive posiadam PSD tych rang lecz według mnie te co zrobił boyka.d są lepsze i bardziej pasują to aktualnego designu forum.

Opublikowano

Według mnie są podobne do obecnych więc mi to obojętne NEUTRAL :D

• Właściciel
Opublikowano

Obecne proponowane rangi niestety nie pasują na forum, wgrałem jedną dla efektu i nie układa się to z wyglądem profilu w temacie kompletnie. Temat nie będę zamykał bo widzę, że jeszcze martini chce dodać swoje rangi dla propozycji, jeżeli ktoś jeszcze chce jakieś zaproponować proszę pisać w tym temacie, aby nie robić spamu. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.