Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Zmiany VIP'a  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby VIP mógł kupić w pierwszej rundzie MP5?

• Tak
      14
    • Nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, od powstania serwera teoretycznie ciągle były prośby o usunięcie MP5 z pierwszej rundy a właściwie zabranie nie co $, aby zakup MP5 w pierwszej rundzie był niemożliwy. Skargi i prośby nie były tylko od graczy ale także od osób posiadających VIP'a. W związku z tym postanowiłem otworzyć ankietę, w której dodacie głos czy chcecie mp5 w pierwszej rundzie dla vipa czy nie. 

Zapraszam do głosowania

Opublikowano

Moim zdaniem te 1000$ to dopiero od drugiej rundy, albo usunąć je całkowicie bądź zmniejszyć ich ilość.

Vip powinien mieć jakieś przywileje. Nawet jeśli wiąże się to z faworyzacja w pierwszej rundzie. Każda osoba może kupić VIPa i uzyskać dodatkowe szanse w pierwszej rundzie. Mp5 musi zostać. Każdy wydaje prawdziwe pieniądze aby móc skorzystać z wielu dodatkowych funkcji jakie posiada VIP.

* HP za zabicie,

* Darmowe bronie,

* Unikalny skin,

To mało przywilejów? ;)

Opublikowano

Ja jestem za tym aby to zostało jest to w końcu jakiś przywilej a jeżeli ma zostać usunięty to można zmienić zdobywane hp za zabójstwa zwykłe 15 head 20 ale to tylko w razie usunięcia mp5

Opublikowano

Panowie po to została stworzona Ankieta, aby uniknąć wypowiedzi dotyczących "za lub przeciw". 

Opublikowano

Jak dla mnie powinno to zostać, jak pisali po wyżej inni wydają realny hajs, żeby mieć ,,lepszą,, grę w CS. A MP5 kupuje za ten hajs, który dostaje na start ( 1000$)

Opublikowano

Też jestem na nie, mp5 w pistoletówce to przesada, ale tylko to, reszta myślę że powinna zostać tak jak jest. 

• Właściciel
Opublikowano

Tak (14 głosów [53.85%])

VIP zostaje tak jak jest. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Głosowanie zakończone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.