Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : Strix ®
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Strix ®/145.239.20.86:27125/
+ (bo wcześniej grałem chwilkę bez tego ® przy nicku) https://www.gametracker.com/player/Strix/145.239.20.86:27125/

- Znajomość AMX (1/10) : 8
- Ile masz lat : 28
- Steam ID :  0:1:20280174

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: to zależy od tygodnia, przez dzień raczej nie wchodzę na serwer ale bardzo często jestem w wieczornych godzinach, w nocy i nad ranem (raczej wyrabiam tą tygodniową normę podaną w wymaganiach).
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Nie, albo nic mi o tym nie wiadomo ;)
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : wolałbym przelew / paypal / blik lub cokolwiek innego niż sms
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Bardzo często gram w godzinach nocnych tzn. od około 22:00 - 23:00 do 3:00 - 4:00 rano czasami potrzebny jest admin bo jak o takiej godzinie wpadnie ktoś odpalony (przykładowa sytuacja wczoraj i przedwczoraj) muszę budzić Beffa.  Jak gram w nocy to serwer ma graczy i o dziwno grają a dd2#2 stoi pusty w tym czasie, lecz jak wbije cziter o tej godzinie to ludzie wychodzą bo nie chce im się czekać na admina bo jest późno (albo wcześnie zależy jak na to spojrzeć :p) i już nie wracają.

Co poza tym hmm... myślę, że mam dobry kontakt z innymi graczami jest fajna atmosfera dużo śmiechu i raczej nikt się na mnie nie skarżył ;p

Mały edit bo czegoś nie łapie...

Dlaczego każdy pisze GT -/+? 

Z tego co przeczytałem w wymaganiach wymagane jest 15h na serwerze ja na tym nicku co gram teraz mam 3261 minut co dzielone przez 60 daje nam 54,35 godzin więc ponad 3 x tyle ile jest w wymaganiach.

Tak po prostu z ciekawości pytam.

Edit 2 :D

@ jim carrey

Co do amxx, potrafię skonfigurować serwer, praca z pluginami też nie jest mi obca, mam duże doświadczenie z tym ale nie napisałem tego bo miałem dosyć duża przerwę :)

Konfiguracje serwera z poziomu rcon'a też ogarniam a jak coś się pozmieniało w ostatnim czasie to postaram się to nadrobić ;)

• Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

W końcu żeś złożył te podanie, ile czekać mogę 

+wiek

+amx

+/- GT ale normę wyrabiasz 

+bezkonfliktowy gracz i bardzo pozytywna mordka

+składka

Jestem na duże TAK 

• Inwestor
Opublikowano

Jestem na tak.

+Wiek

+amx

+składka

+jesteś już trochę na forum (konto nie założone pod podanie)

+estetyczne podanie

+/- GT

Opublikowano

Oczywiście, że jestem na tak 

+ wiek,

+ składka, 

+ gt, 

+ AMX,

+ rozpoznawalny na serwerze. 

Poza tym potrzebujemy adminów bo nam się coraz bardziej zmniejsza grono, więc tym bardziej masz moje tak. 

Opublikowano

hmm to może i ja się wypowiem mimo iż rzadko to robię :D

Jestem na Tak

+Często mi na Steam'ie zgłasza osoby z wspomagaczami i osoby łamiące regulamin.

+wiek

+Amx

+Składka

Powodzenia Strix! :) 

Opublikowano

Na TAK,

+ pozytywna osoba,

+ nocny gracz, często go widuję (sam pogrywam 1-3 w nocy),

+ składka,

+ amxx(o ile to jest prawdą, ale każdy zawsze tutaj wyolbrzymia, ale podstawy na pewno ogarniasz). 

+ GT, odp. na twoje pytanie - oczywiście spełniasz wymagania, raczej każdy patrzy tutaj na ostatni tydzień, szału nie ma, ale nie jest źle. 

edit:

@ Strix o proszę, no to miód malina, zwracam honor :D 

Opublikowano

Adminów nigdy dość! Tym bardziej, że cały czas są potrzebni!

Jak widać, jak mówisz i są potwierdzenia, iż jesteś częstym graczem nocą i to wydaje mi się jest największy argument, ponieważ zawsze w nocy znajdzie się osoba, która ten regulamin łamie. Do tego nie zauważyłem, abyś był graczem konfliktowym (admin ma dawać przykład).

Amxx z poziomu admina nawet dziecko by ogarnęło, dlatego Twoje doświadczenie jest dodatkowym atutem.

Wiek na duży plus! 

Na pewno zasługujesz na szansę, jestem na tak.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.