Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taką uwagę, że osoby z UB Team mianowicie Tomek nabija sobie posty - przy zamykaniu tematu pisze jeden post "czysto" i zamyka temat z takim samym powodem "czysto" to jest zwykłe nabijanie postów.

Niech zamknie temat z powodem "UB" lub "brak UB" ale żeby sobie nie nabijał postów!

Skierowane jest to do osób z rangą UB.

Za takie nabijanie postów powinien być warn/ostrzeżenie.

Opublikowano

Też kiedyś coś takiego chciałem wprowadzić, jak jeszcze pełnił funkcję zastępcy administratora, lecz czerwoni się nie zgodzili. Więc raczej nie masz co liczyć na przyjęcie propozycji :)

Opublikowano

Również się do tego odniosę ponieważ zdarzyło się że byłem upominany przez kogoś że tak samo robię.. przez co przestałem, a to jest ewidentne nabijanie postów ponieważ w powodzie zamknięcia można od razu napisać "UB" lub "Czysto UB"

• Legenda
Opublikowano

Jestem za. Sam kiedyś tak robiłem, ale przestałem, chyba że mam jeszcze coś do przekazania to napisze post i zamknę ale z powodem np: "Wyjasnione" 

Opublikowano

Dopiero co pisałem temat o tym xD (wczoraj) Jestem za ostrzeżeniami w takich sytuacjach za spam (+1). Sam tak kiedyś robiłem ale po temacie sojovskiego przestałem bo jednak jest to ewidentne nabijanie postów. Wiadomo, czasem trzeba coś przekazać autorowi tematu ale pisanie czysto i w poście poniżej ub jest bez sensu.

Opublikowano

A ja jestem na nie. Zawsze dodatkowo wyrażam swoje zdanie przez zamknięcie i nie spamuje jednym słowem czysto tylko coś krytykuje, każe zmienić bądź piszę coś co powinienem.

Opublikowano

Jeśli tak jest to napisz chociaż powód ub.

a pisanie tylko ub to perfidne nabijanie postów.

Zbierz teraz wszystkie posty które Tomek napisał "UB" to zrobiło by si na jego koncie 50% mnie postów.

Jak dla mnie to bez sensu pisanie posta o treści UB.

Opublikowano

Zwariowaliście? Jeden zwraca uwagę na ilość postów, drugi nie. Nie wiem co Wam do tego co robi Tomek, jego posty, jego sprawa.

• Właściciel
Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem byłoby dodanie bannerów graficznych - podanie przyjęte/odrzucone, odbanowany, zbanowany, temat zamknięty. 

Masz na myśli prefixy? przy każdy temacie byłoby [AKCEPTOWANE], [ODRZUCONE] + dodaje aut. wiadomość przy zamknięci tematu, fakt fajna sprawa lecz są często błędy przy wyświetlaniu prefixów na stronie głównej więc odpada. Jeżeli chodzi o samo "nabijanie postów" to jest powód zamknięcia tematu, każdy robi jak uważa. Nie traktuje tego jako spam, ani złamanie jakiegokolwiek regulaminu więc skarga totalnie bez sensu. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.