Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: DAv

Nick podejrzanego: GH05T #Armia CUG

STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_0:0:198150985

Rodzaj cheata: aim/trigger? coś w ten deseń

Data/Mapa: 30.03.2020 ok.14 do ok. 15:10

Serwer (mod):DD2#1

Dowody:

Teraz krótki wywód ode mnie. Od pewnego czasu wróciłem na serwer pon nickiem Mxc. i zainteresowała mnie gra odziwo bardzo mocnego admina (już jeden tu taki był), przyglądałem mu się jakiś czas jak grał no i już nie było tak kolorowo, ale sety ma lepiej ustawione. Większość czasu lata z celownikiem w ziemi albo w nogach, a głowy jakie sadzi czasami to aż szok, więc stwierdziłem, że nagram kilka demek, nie są to demka z HLTV więc proszę bez wymówek, że demko zlagowane. Poniżej demka w paczce, bo jest ich kilka(plugin od afk mnie kickowal ze specta niestety). Jedna prośba ode mnie to nie patrzenie, że jest tu długo czy, że jest adminem, bo to dosyć zmylne ;) A no i prosiłbym poświęcić chwile na tych demkach, bo ja też trochę swojego czasu na to poświęciłem.

Paczka z demkami: https://www37.zippyshare.com/v/bIazxW36/file.html

No i rozpiska:

Ghhost
23:13 niby normalna glowa, ale mnie zaciekawila
23:40 tu sie zastanawiam, bo niby chciał mu wycelowac w głowę, a przeciwnik w tym momencie zeskakiwal z murku a celownik idealnie zatrzymał sie na głowie i strzelil

ghoscik
2:10 celuje w ciało, trafia w głowę, niby mogło wejść na farcie, bo to deagle
4:14 ostatni frag w trupie, na pierwszych fragach celownik normalnie, a na ostatni frag celownik przeszedł na głowę

ghoscikktorys
5:18 drugi frag, nie wierze w takie przypadki, nawet celownika na nim nie miał
5:58 według mnie troche dziwna ta głowa, ale możliwe, że tak przeciągnął, chociaż na drugiego przeciwnika nawet nie przeciagnął tego fullauto

ghost
19:00 ciekawy ten lock, jakby ktoś nie zauważył to akurat przy tym strzale zero odrzutu

ghost1
15:14 z nóg na brzuch, później z głowy na klate, wychylil w przeciwnika z lewej, celownik poszedł na tego z prawej, troche dziwne
16:24 to dosyć śmieszne, bo jakby lock na grczu z jego drużyny, chodzi o przeskok, no ale może ma laser w myszce popsuty 😛
16:50 do 18:10 tu bez żadnego fraga, ale przykład celownika w nogach/max na wysokości pasa

ghosttt
1:36 ciekawy pick i ta głowa, kolejna kilka sekund pózniej w dolnym, znów celownik raz na głowie, a w dolnym już na wysokości klatki/pasa
4:17 bez komentarza, niezła głowa byku
7:30 no nie wiem, ta głowa taka meh, ale zbyt wiele tu nie widać
9:15 ta głowa też taka meh, no nie wiem
  • Haha 9
  • Zasłużony
Opublikowano

Ghhost
23:13 niby normalna glowa, ale mnie zaciekawila // -b
23:40 tu sie zastanawiam, bo niby chciał mu wycelowac w głowę, a przeciwnik w tym momencie zeskakiwal z murku a celownik idealnie zatrzymał sie na głowie i strzelil // -b

ghoscik
2:10 celuje w ciało, trafia w głowę, niby mogło wejść na farcie, bo to deagle // -b
4:14 ostatni frag w trupie, na pierwszych fragach celownik normalnie, a na ostatni frag celownik przeszedł na głowę // +b/-b

ghoscikktorys
5:18 drugi frag, nie wierze w takie przypadki, nawet celownika na nim nie miał // +b
5:58 według mnie troche dziwna ta głowa, ale możliwe, że tak przeciągnął, chociaż na drugiego przeciwnika nawet nie przeciagnął tego fullauto // -b

ghost
19:00 ciekawy ten lock, jakby ktoś nie zauważył to akurat przy tym strzale zero odrzutu // -b zero rozrzutu? rzeczywiście... (patrz: pierwsze dwa strzały)

ghost1
15:14 z nóg na brzuch, później z głowy na klate, wychylil w przeciwnika z lewej, celownik poszedł na tego z prawej, troche dziwne // -b no przed strzałem przesunął celownikiem w prawo normalnie tak o
16:24 to dosyć śmieszne, bo jakby lock na grczu z jego drużyny, chodzi o przeskok, no ale może ma laser w myszce popsuty 😛 // ??? albo ruszył myszką tam po prostu jak usłyszał strzały
16:50 do 18:10 tu bez żadnego fraga, ale przykład celownika w nogach/max na wysokości pasa // ???

ghosttt
1:36 ciekawy pick i ta głowa, kolejna kilka sekund pózniej w dolnym, znów celownik raz na głowie, a w dolnym już na wysokości klatki/pasa // pierwszy +b/-b, a ten w trupie raczej +b: strzał idealnie w momencie kiedy celownik wjechał na model. Ani wcześniej, ani później.
4:17 bez komentarza, niezła głowa byku // -b czwarty strzał, ten którym zabija - celownik na głowie w momencie strzału
7:30 no nie wiem, ta głowa taka meh, ale zbyt wiele tu nie widać // +b/-b
9:15 ta głowa też taka meh, no nie wiem // -b celownik na głowie

Mało.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Szybki odnośnik do odpowiedzi 

19:00 ciekawy ten lock, jakby ktoś nie zauważył to akurat przy tym strzale zero odrzutu // -b zero rozrzutu? rzeczywiście... (patrz: pierwsze dwa strzały)

No, rzeczywiście, dwa pierwsze strzały mają odrzut, a trzeci od którego ginie przeciwnik nie ma odrzutu

4:17 bez komentarza, niezła głowa byku // -b czwarty strzał, ten którym zabija - celownik na głowie w momencie strzału

To dla mnie dość ciekawe, bo dwa strzały odrzutu w górę (razem z celownikiem), jeden w dół i znów jeden w górę 

16:24 to dosyć śmieszne, bo jakby lock na grczu z jego drużyny, chodzi o przeskok, no ale może ma laser w myszce popsuty 😛 // ??? albo ruszył myszką tam po prostu jak usłyszał strzał

To szybki ten ruch myszką, a w dodatku blokuje się w miejscu

16:50 do 18:10 tu bez żadnego fraga, ale przykładcelownika w nogach/max na wysokości pasa // ???

Uzasadnienie, że trzyma celownik w nogach, ale chyba nie chciało ci sie czytać tego, co napisałem

Tyle ode mnie, sorry za post w moim poście, ale edytowene nie każdy by zobaczył.  

@ Pikachuuuidź do breaka, może teraz dla kolejnego ściągnie gościa, który zna się jak nikt inny.

@ BlantomaNidź banuj ludzi, bo ci ego skacze jak ktoś ci prawdę mówi. 

Opublikowano

tym razem nie hltv xD

DAV - Nowy najlepszy polski anty cheat xD

@ DAve no nie fochaj sie misiu :(( to był kompleement no misiek :* a można wykupić twoje usługi na inny serwerek? bo takiego izaka 2.0 ze świecą szukać pliska :*

• Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

Blokuję to, bo się syf robi. Sprawdzę później, to z pewnością edytuje wypowiedź. 

Edit: 
Mam wrażenie, że Twoja rozpiska nie brzmi wiarygodnie nawet dla samego Ciebie - wahasz się, zastanawiasz, wypisujesz czasówki, które nawet dla Ciebie są normalne, coś tu jest nie tak. Zgłaszasz osobę, w dodatku jednego z adminów, więc nie wiem, może to ja marudzę, ale dla mnie powinno to wyglądać kompletnie inaczej, jeżeli coś się chce udowodnić. 
Według mnie prawie wszystkie czasówki są czyste, tylko góra dwie akcje mnie zaciekawiły, a sprawdziłam je dokładnie, niektóre po parę razy, co zajęło trochę czasu. 

Ghhost 
23:13 - nawet na spowolnieniu nic tu nie widzę b-
23:40 - skąd się wzięła ta rozkmina? Trochę szukanie na siłę b- 

ghoscik 
2:10 - zwykły strzał, ja tu żadnego przeskoku nie widzę z klaty na głowę b- 
4:14 - znowu nic b- 

ghoscikktorys 
5:18 - brak celownika na modelu, 1/2, 1/4 potwierdziło b+ 
5:58 - toć zrobił normalne full auto b- 

ghost 
19:00 - w spowolnieniu całkiem dobrze widać rozrzut. 2 strzały czyste, a 3 bez rozrzutu? Doszukiwanie się na siłę v2  b- 

ghost1 
15:14 - nic tu nie ma b- 
16:24 - -||- b- 
16:50 - 18:10 - kompletnie nie wiem o czym mówisz, no i co, że go tam trzyma? Może go mieć nawet na samej ziemi, jak się mu tak podoba i zdąży czysto zabić enemy b- 
1:36 pierwszy kill na dolnym nie wzbudził podejrzeń, natomiast następne dwa prosto w model już tak b+ 
4:17 - b-/b+
7:30 - b-
9:15 - znowu zwykły strzał, jak głowa taka meh, to się nie podaje czasówki, gdy jest się niepewnym b- 

Sprawdzając to demo zbytnio nic nowego się nie wykluło od tego czasu, jak sprawdzał je Łasica. Podtrzymuję zdanie. 
b-

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.