Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Jesteś za limitem awp?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za limitem awp?

• Tak
      7
    • Nie
      11
  2. 2. Jesteś za zmianą pluginu który pilnuje respu terro?

• Tak
      11
    • Nie
      7
  3. 3. Co sądzisz o dodaniu Anty-Rusha?

• Jestem za.
      5
    • Jak dla mnie zbędne.
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

1. Chciałem zaproponować żeby dodać jakiś limiter odnoście awp np 2-3 na team żeby uniknąć sytuacji gdzie ct gra z 5-7 awp i nie da się nic zraszować a później rodzą się problemy że tt kampi na respie co z celami itd a sami dumnie stoją w miejscu ze swoimi awp...

2. Proponuje zmianę aktualnego pluginu odnośnie respa tt. Często zdarza się że gracze zabijani są w 1:40 a nie jak ustalone jest 1:30. Tak samo nie da się normalnie wrócić sprzed górnego przed 1:30 bo plugin może nas zabić. A po odliczeniu 30 sek gracze znów rozbijają namiot na respie i trzeba ich sprawdzać.

3. Może spróbować z Anty-Rushem żeby spróbować uniknąć sytuacji gdzie ct zamyka tt na respie przez szybki rush.

@edit

@ Zawiszak?nie blokować nałożyć limit np na 3 na drużynę żeby uniknąć kampienia z 7-8 awp w teamie...

Prosiłbym o oddawanie głosów w ankietach :ct:

Opublikowano

1. TAK!

2. Dokładnie, mnie zabiło wczoraj 1:43 bo ten czas zaczał zapierniczać dwa razy szybciej :O

3. Można, ale taki który trwa początkowe 15 sekund.

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

1. Tak, te awp są strasznie irytujące i poniekąd psują fun z gierki

2. Plugin jest jak najbardziej fajny. Fakt - zabija 1:42 w każdej pierwszej rundzie po zmianie mapy - błąd został zgłoszony do @ Zawiszak?

3. Anty-Rush jest totalnie zbędny na naszym serwerze, na tym polega też rozgrywka, że ludzie rashują siebie nawzajem. Były poruszane tematy anty-rusha z tego co pamiętam i było mówione, że nie. Nie róbmy z tego serwera jakiegoś więzienia o zaostrzonym rygorze, że wszystko jest zabronione. Dajmy ludziom się bawić w rashowanie, raz zginą od razu nie zabijając nikogo a czasami jakieś fragi uda im się wyciągnąć. Jestem na wielkie NIE co do tego czy go dodać

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. AWP wkurzają ale jest garstka ludzi, która gra nimi dobrze, dzięki temu inni mają łatwego killa, jak dla mnie nie ma sensu tego wprowadzać, tym bardziej, że po powiększeniu liczby slotów serwer potrafi obniżyć na chwilę wydajność i spada liczba fps samego serwera co przy tylu ludziach kończy się kilkusekundowymi ścinami i wtedy zaczyna się wyzywanie, że kogoś trafić nie można, także trzeba mieć to na uwadze, że każdy dodatkowy plugin obciąża bardziej serwer.

2. Plugin jest ok, czasami potrafi coś scrashowac jak wszystko, myślę że dobrze działa i zostawiłbym go tylko doprowadził do porządku o jest ok.

3. Anty rush jestem tutaj taki 50/50.

Czasami to naprawdę wkur*ia jak ct 4 - 5 rund z rzędu po 15 sekundach są na respie tt... Na jakby tego mało było to jak padną to jeszcze wyzywają że na respie kampią. Skoro TT ma ograniczenie na opuszczenie respa 30 sekund to uczciwie byłoby gdyby ct nie mogło wbić na respa tt do tego czasu, aczkolwiek bez tego da się żyć.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odniosę się tylko do pierwszej kwestii, czyli limitu AWP.  Limitu żadnego bym nie wprowadzał, nie przesadzajmy. Po prostu usunąłbym AWP z menu wyboru broni zwykłego VIP'a, przez co zmniejszyłaby się ilość tych snajperów i tyle(nie będą mieli hajsu na kupno tej broni co rundę). 

• Lubię to! 3
Opublikowano

1. Ograniczanie komuś wyboru broni jaką może wybrać raczej nie jest dobrym rozwiązaniem, lepszym rozwiązaniem, j.w. napisał @ dełoś byłoby właśnie usunięcie AWP z menu podstawowego VIPa, jak ktoś przegra 2 rundy to w 3 już nie będzie miał na awke. Jak dla mnie może być jak jest, jeśli faktycznie wielu osobom te awp przeszkadza to może warto coś pomyśleć w kierunku ograniczenia, ale 3 awp na team... lipa troszkę ;)

2. Co do pluginu się nie wypowiem, mimo, że zdarza mi się nie raz poczekać na CT, to jeszcze nie zdarzyło mi się żeby plugin mnie zabił, choć nie twierdzę, że takie sytuacje nie mają miejsca.

3. Szczerze mówiąc rozgrywka taka jaka jest, mi osobiście odpowiada. Jeśli na siłę TT nie będzie wyganiane z okolic respa to rasz nie jest większym problemem, trzeba się postawić po obu stronach, a nie patrzeć tylko z perspektywy CT czy TT. Czasami chyba każdy lubi zraszować, mi też się to zdarza, tyle, że nie marudzę wtedy, że ktoś stoi na zielonych czy przed anarchią i czeka na CT, bo to bardziej niż oczywisty odruch, że jak słyszy się nadciągające rozwścieczone stado CT na długiej to się na nich czeka i tyle....

Linie raszu są chyba jednym z najbardziej nielubianych przeze mnie ograniczeń na serwerze więc jak dla mnie oczywiście NIE 

Opublikowano

1. Co do tej propozycji to jak dla mnie @ dełoś tutaj podsunął idealne rozwiązanie - nie zabronisz, a zniwelujesz w ten sposób ten "problem".

2. Jak widać wyżej Zawiszak wycofał go wcale.

3. Anty rush? Jak dla mnie zbędny plugin, który dodatkowo obciążał serwer. Rashują? Przykamp i po gościu - po co jakieś pluginy 

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.