Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

jLUlSds.png

lpROict.png

Prowadzący:@ Narks.                                                Odpowiadający:@ chmiel

KNxHMPj.png

N: Witam wszystkich bardzo serdecznie! W dzisiejszym wywiadzie mam zaszczyt przedstawić Wam Opiekuna Serwera oraz Admina CS:GO. Witam Cię również! Cieszę się, że znalazłeś dla mnie chwilę. Na dobry początek wywiadu opowiedz nam coś o sobie-jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz.

CH: Witam wszystkich! To na dobry początek tak: Mam na imię Grzegorz, mam 17 lat i pochodzę z Zabrza.

N: Skoro masz 17 lat, to pewnie za parę miesięcy będziesz miał 18 lat. Czy masz jakieś plany związane z osiemnastką? Może jakaś niesamowita impreza?

CH: Tak, za 4 miesiące będę miał 18 lat. Akurat tak mi się trafiło idealnie w wakacje. Mam zamiar zrobić jakąś imprezę, ale na razie jest ten wirus, więc nie wiem jak to będzie.

N: Kurde, ale Ci się trafiło! Pewnie dużo osób, które będą miały osiemnastkę, chciałyby mieć w wakacje. No nic, pozostało tylko pozazdrościć. Planujesz przyjęcie zrobić gdzieś na świeżym powietrzu, czy może w zamknięciu na jakiejś sali?

CH: Nie wiem, najpierw zobaczymy, co wyjdzie z tego wirusa. 

N: Miejmy nadzieję, że wirus do wakacji zniknie i będzie wielka balanga! Nie zapomnij zaprosić nas wszystkich. Wspominasz ciągle o wirusie, czyżby się obawiasz, że Cię dopadnie? Według ciebie, ile osób będzie zarażonych w Polsce? Czy za rozprzestrzenianie wirusa są winne osoby, które nie stosują się do zaleceń?

CH: Nie wiem ile dokładnie, może być zarażonych w Polsce. Czy się obawiam, że mnie dopadnie raczej nie, haha. Na pewno osoby, które się nie stosują do zaleceń, wychodzą, balangują, dlatego są w jakimś stopniu winne. Nie mówię tu o osobach, które chodzą na zakupy czy do pracy, bo ktoś musi.

N: Jeśli wszyscy będą przestrzegać wszystkich zaleceń, to prawdopodobnie szybko zniknie wirus. Wierzysz w to, że tylko umierają starzy ludzi?

CH: Nie tylko, z pewnością wirus może dotknąć każdego, kto ma słabszy organizm tak mi się wydaje.

N: Oby to wszystko szybko się skończyło i wróciło do normalności. Dlaczego ludzie w sklepach muszą pracować? Przecież wtedy jest większe ryzyko zarażenia.

CH: To jest to samo co z lekarzami ktoś to musi robić po prostu. Jakby ludzie nie pracowali w sklepach to zaczęłaby się taka panika, że to szok.

N: Trzymajmy kciuki, żeby byli wszyscy zdrowi. Na samym początku wspomniałeś, że mieszkasz w Zabrzu. Zechcesz nam opowiedzieć o mieście?

CH: Zabrze nie jest jakimś super dużym miastem, ale jest mi tu dobrze i jakoś nie chciałbym się stąd wyprowadzać, ponieważ tu się urodziłem i chcę tu zostać. A jeśli ktoś chciałby przyjechać do Zabrza, to bardzo fajna jest Kopalnia Guido, polecam zwiedzić, jak ktoś ma ochotę. Oprócz tego jest jeszcze Muzeum Górnictwa węglowego i Ogród Botaniczny. Dla fanów piłki nożnej znajdzie się Stadion Górnika w Zabrzu.

N: Ależ atrakcje! Ciekawe czy ktoś się skusi na odwiedzenie tych miejsc. Ja, gdy będę przejeżdżał obok miasta, to odwiedzę stadion. Przechodząc dalej, powiedz nam, jakie masz zainteresowania?

CH: Z moich takich zainteresowań to z pewnością zawód, w którym się uczę, czyli informatyk. A tak to myślę, że piłka nożna kiedyś grałem w klubie i dużo się interesowałem tym sportem, ale teraz już tylko wychodzę z kumplami pograć na boisku.

N: Chyba będziemy mieli kolejnego informatyka na forum. Będę wiedział do kogo się zgłosić, kiedy zepsuje mi się laptop. Na którym roku nauki jesteś? Dlaczego wybrałeś akurat zawód informatyk? Masz jakieś dalsze plany związane ze swoim zawodem?

CH: Aktualnie jestem w 2 klasie. Czemu wybrałem ten zawód? Może dlatego, że od dziecka siedzę dużo przy komputerach i jakoś tak wyszło, że idę w tym kierunku. Jasne mam zamiar oczywiście pracować przy komputerach.

N: Drugi rok w szkole? Staruch! Masz jakieś dalsze plany związane ze swoim zawodem?

CH: Jasne, mam zamiar oczywiście pracować przy komputerach.

N: Trzymam kciuki, abyś w przyszłości pracował w najlepszej firmie. Wspomniałeś, że grałeś kiedyś w piłkę nożną, czyżby to pasja za małolata?

CH: Jasne już od małego jak to mówi moja babcia i trenerzy miałem "dryg". Nawet kiedyś Pan ze wf-u powiedział, że mi się piłka od nogi nie odkleja.

N: To się nazywa mieć urodzony talent. Co sprawiło, że przerwałeś granie w piłkę nożną w klubie?

CH: Po zmianie trenera ten właśnie gościu, który był lekko mówiąc wkur******y i nie robił na treningach nic ciekawego. Tylko przychodziliśmy na trening i graliśmy ciągle mecze, przez to mnie zniechęcił. Postanowiłem odejść, a potem nie miałem ochoty na powrót. 

N: Bardzo przykre, że ludzie przez jednego człowieka mogą zrezygnować ze swojej pasji. Nie zamartwiamy się i lecimy dalej z pytaniami. Skąd się wziąłeś na forum i dlaczego zostałeś?

CH: Tak jak pisałem w Q&A. Chciałem jakoś w wakacje zmienić sieć, a że kilka osób przeszło właśnie na Katujemy to poszedłem sprawdzić co i jak. Sieć okazała się lepsza niż ta poprzednia, więc tutaj zostałem. Dlaczego zostałem? Jest mi tutaj po prostu dobrze, poznałem tu dużo fajnych przyjaznych osób, które z chęcią pomagają. Katujemy, dało mi taką "drugą szansę" na rozwinięcie skrzydeł.

N: Chciałbyś jeszcze piąć się w górę, jeśli chodzi o stanowiska. Czy wystarczą Ci rangi, które aktualnie masz?

CH: Na razie o tym nie myślę skupiam się na aktualnych obowiązkach.

N: Na samym końcu chciałbym Ci zadać trzy nietypowe pytania. Zgadzasz się?

CH: Dawaj!

N: Czy chciałbyś sam wylecieć w kosmos? 

CH: Raczej bym nie chciał, po prostu nie odczuwam takiej potrzeby. :P

N: Wkładałeś kiedyś sukienkę?

CH: Chyba tak, jako dziecko haha.

N: Pewnie już jest Twoje zdjęcie w ramce. Nie martw się, kiedyś jak byłem młodszy, to też wkładałem sukienkę, a nawet stanik. :cry: Jak sądzisz, czy leworęczni jedzą obiad prawą ręką?

CH: Pewnie tak, ale raczej jedzą lewą, tak mi się wydaje.

N: Obyś myślał dobrze! Niestety zbliżamy się do końca wywiadu, chciałbyś może kogoś pozdrowić?

CH: Wymieniłbym po kolei, ale trochę tego dużo. Tak więc pozdrawiam wszystkich z Katujemy. :serduszko:

N: Dziękuje Ci bardzo za poświęcony czas. Życzę Tobie jak najlepiej spędzonego czasu na tej sieci oraz sukcesów.

KNxHMPj.png

• Lubię to! 6
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
  • Donator
Opublikowano

Ciekawy wywiad jak i inne. To teraz Chmiel będę musiał Ci zmienić nazwę na Steam " Chmiel_Grzegorza" :crz:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Przyjemnie się czytało, wywiad w formie takiej luźnej rozmowy bardzo mi się podoba, dobrze, że odnosisz się jakoś do odpowiedzi kolegi, a nie trzymasz się sztywno kwestionariusza z pytaniami. Plus :)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.