Kubsoneq Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Twój nick: Batonik v3Nick gracza/admina na którego składasz skargę:BedNaszOpis sytuacji: Ogólnie sytuacja wyglądała następująco, grałem sobie zrobiłem fajną runde z awp 1vs5 i dostalem kicka z powodem "Wbij na maina" wbiłem na serwer grzecznie zapytałem o nick administratora, który dał mi kicka, zaprosił mnie BedNasz spytałem czy to on, powiedział że tak spytałem czemu i stwierdził że mam zbyt mało godzin i brak prime i że jestem zbyt dobry, co już mnie zaczeło skręcać bo admin banować nie powinien tak sobie z dupy bo komuś dobrze idzie, odpisałem jemu że nie wbije i dostałem perm bana. SteamID oskarżonego: BedNaszData i czas zdarzenia:23:48 26/03/2020Dowód (ss/demko): 1
BedNasz Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Dobra napiszę krótko patrzyłem na ciebie od dłuższego czasu grasz dobrze nie stwierdziłem u ciebie cheatów chciałem żebyś wszedł na maina(dostałeś kicka z tą prośbą ) bym mógł zweryfikować twoje zdolności, odmówiłeś więc dałem ci bana wedle regulaminu &1.15 Gracz może zostać poproszony przez administrację o włączenie widoczności spędzonych godzin w grze na profilu steam bądź o podanie innych swoich kont w celu weryfikacji jego umiejętności 1 1
Katowicz Vanilla. Posted March 27, 2020 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted March 27, 2020 6 godzin temu, BedNasz napisał: więc dałem ci bana wedle regulaminu Taryfikator kar nie obejmuje bana za brak podania maina. A jeśli sam stwierdzasz, że jest czysty to ban był bezpodstawny.
JACK94 Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Kwestia jest taka że gra masa nowych kont, jeśli prosisz gracza o podanie albo wbicie na główne konto to powinien to wykonać, jeśli nie chce to może otrzymać bana za niestosowanie się do poleceń administratora. 99% nowych kont to cziterzy także taki punkt w regulaminie jest bardzo istotny i temu komu zależy powinien się do niego zastosować. Szanujmy swój czas.
CS 2 Keeper salvatore Posted March 27, 2020 Sponsor CS 2 Keeper Posted March 27, 2020 Nie chciałeś wbić na maina to nie, nie musisz. Dzięki temu ban zostaje a kolejne odwołania masz już z góry odrzucane 1
CS 2 Keeper salvatore Posted March 27, 2020 Sponsor CS 2 Keeper Posted March 27, 2020 Skarga została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
SQUeZ Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts