sabito Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Twój nick: Kasza_Triceps Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Dr.nightmare Opis sytuacji: admin prowokował mnie od kilku map i nie reagował na pisanie na czacie uważam że dał mi bezpodstawne muty i gagi i na końcu bana ja pod wpływem emocji może powiedziałem coś co mogło go skłonić do podjęcia takich czynów ale jak już wspominałem działałem pod wpływem emocji. Z tego co mi wiadomo od nie dawna ma admina i chyba nie chce go mieć. Na demku na którym dostałem bana powiedział mi że cytuje "nie dam ci bana tylko powiem żeby kennys ci dał bo sie boję bo moge degrada dostać a on nie". Również groził mi mutem na poprzednich mapach za to że mówiłem że jest na sm_spect. Generalnie to wydaje mi się że zachował się nie fer w stosunku do mnie. W przypadku gdy kennys był na serwerze (mapa colos) i prowokował Dr.nightmare ten nic z tym nie zrobił tylko jak napisałem na u@ to kenny powiedział cytuje "dostałeś muta i teraz będziesz mi wszysko wypominał". według mnie admin nie powinien tak się zachowywać tylko dawać przykład. SteamID gracza: nie posiadam Data i czas zdarzenia: mniej więcej od 21.00 do 22.30 Dowód (ss/demko):demko z dnia 22.03.2020. mw godz. 22.30 i wcześniejsze demka
KennySSS Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Ja się wypowiem w tej skardze bo jestem tu wspomniany spytam się kiedy na mapie colos prowokowałem Admina. Większość graczy mnie zna że jestem osobą która nie boi dać bana ani muta. Prowokowałes na serwerze więc ci dałem muta potem zaczołeś spamic na u@ więc cię upominałem następnie poszedłem na Dr+klasy i grałem i już nie wiem co się działo na serwerze. I jak wspomniałeś "nie dam ci bana tylko powiem żeby kennys ci dał bo sie boję bo moge degrada dostać a on nie". To tego nie widać bo nadal ci Gaga i bana. I ostatnia rzecz jest to piszesz że nie czytam czatu ma serwerze to jest ogromne kłamstwo bo non stop paczę na czat i upominam graczy za kulturę bicie w bz zabijanie w bloku oraz osoby które łamią regulamin. Z tej strony wszystko i jeszcze admin musi się rozpisać bo to jego obowiązek. Pozdrawiam 1 1
BinaR Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 @ Dr.Nightmare wypowiedz się w tej skardze, w końcu jest na ciebie. Chcę zobaczyć to, co nam powiesz. Zamykam, bo spam się robi.
Dr.Nightmare Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 (edited) @ sabito Od momentu wejścia na serwer nadużywałeś mikrofonu, wyzywałeś graczy (w postaci słów takich jak "zabij się"), prowokowałeś ich jak i mnie. Dostałeś przez to muta ode mnie(na 30min), czekałeś, aż mute się skończy i prowokowałeś znowu, dostałeś kolejnego muta tym razem od Kennego(na 30 min). Potem prowokowałeś znowu i dostałeś kolejnego muta(na godzine).Później spamiłeś na chacie prowokowałeś znów tekstami typu "co to za admin" itp. oraz o ile dobrze pamiętam wyzywałeś więc dałem ci gaga. Kiedy nie miałeś już jak mówić , zacząłeś spamić na u@ czyli w miejscu gdzie gracze zgłaszają cheaterow oraz mają różne ważne sprawy do administratora. Na początku to wytrzymywałem, lecz kiedy napisałeś, cytuję "teraz to spierdalaj" to dostałeś bana. Myślę, że bany oraz muty nie były bezpodstawne, a dawałem ci bardzo dużo szans na poprawę. Pozdrawiam Edited March 23, 2020 by Dr.Nightmare
sabito Posted March 23, 2020 Author Posted March 23, 2020 Z tym "teraz to spierdalaj" było tak że @ Dr.Nightmare zaczął mnie o coś prosić po tym jak dostałem Gaga i muta więc odpisałem mu tak jak powyżej. Ja na jego miejscu nie prosił bym o przysługę osobę której dałem muta i Gaga. Z tym spamieniem na u@ to nie spamiłem tylko informowałem admina o osobach łamiących regulamin serwera znam go bo sam kiedyś byłem tu adminem .A do reszty się nie przyznaję
Dr.Nightmare Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 @sabito ja już się wypowiedziałem, dowody są na demku
BinaR Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Twoje zacne akcje zostały odpowiednio potraktowane, tutaj i skarga nic ci nie da, gratuluję adminom banującym.
BinaR Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Skarga została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
SQUeZ Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts