Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: losowanie

Opis: admin ma możliwość "przeprowadzenia" losowania w wyniku którego każdy gracz dostaje określoną liczbę ap. Powiedzmy dwa razy w ciągu jednej mapy żeby uniknąć ciągłego jęczenia.

Uzasadnienie: często na serwerze jest dopraszanie o aliena do tego stopnia, ze nie można nic innego przeczytać dlatego myślę, że cos takiego mogło by być fajnym rozwiązaniem szczególnie dla tych nowych, nie do końca ogarniajacych graczy. Taki mily zastrzyk apków może zachęcić do zostania dłużej na serwerze.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Hmmm... Ganja|$z nie wiedzieć co myśleć.

Jeżeli już miało być tego typu losowanie, to wydaję mi się, że dwa razy w ciągu mapy jest to za dużo (chyba że była by duża rozbieżność między najgorszą a najlepszą nagrodą). Można na próbę dodać opcję losowania AP dla graczy, z tym że musiała by być określona liczba graczy na serwerze (25+), wtedy miało by to jakiś sens. Z drugiej jednak strony wydaję mi się, że Alien BOSS  jest wystarczającym bonusem, który "daję" graczom dużą liczbę AP i jest jakimś urozmaiceniem rozgrywki. Wielokrotnie powtarzam "Jeżeli gracze posiadają zbyt dużo AP wówczas rozgrywka staję się martwa, gdyż nikt nie robi celi gry". 

Jestem NEUTRAL

Opublikowano

Ty grasz na dobrym serwerze? mamy przecież ruletkę i tam  AP możesz wylosować.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.