Artuśśś Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Pisze to, ponieważ wiele osób skarży się na to, że są zabijani w buy zonie. Można by to było rozwiązać tak że obrażenia w buy zonie są otrzymywane dopiero po 30 sekundach od rozpoczęcia rundy. Mam nadzieję, że moja propozycja będzie rozważona pozytywnie. Pozdrawiam i czekam na odzew od strony właściciela. 1
MARYLA RODOWICZ Katujemy. Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Dobry pomysł ale nie po to są monety ;)
Adri3n Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 jak dla mnie Super ponieważ nie raz dostałem wiadomość ze ktoś zabija w bz Jak najbardziej na TAK!!!!
BinaR Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Plugin stworzyłem, działa w dwie strony, więc zablokowane jest strzelanie zarówno DO buyzona, jak i Z buyzona. Plugin pracuje już na serwerze, dziękuję za propozycję, z pewnością usprawni to pracę adminów. 1
BinaR Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Propozycja zaakceptowana Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
SQUeZ Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts