Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

WZÓR 

Nick oskarżyciela: Kinia/UnluckyRobber/Grzes/M4tson/Sirex
Nick oskarżonego: NeQ
IP lub SteamID oskarżonego: 
STEAM_0:0:246630071

Data/godzina: 17.03.2020 między godziną 20:50 a 21:40
Mapa: Only AWP
Przebieg sytuacji: 

Chciałbym złozyć skargę na NeQ. Nadużywanie admina mam świadków w postaci 3 innych adminów
Dostalem muta bez ostrzeżenia za to ze niechany odpalił mi się bind na muzykę i poszło na serwerze, później dal mi gaga za to ze go zabiłem.
Więc proszę dobierajcie adminów normalnie albo niech ktoś nad tym panuje. Gdy minął mi mute i gag niesłuszny oczywiście, wyśmiał mnie że coś napisałem nie poprawnie ortograficznie na serwerze po czym  ja odpowiedziałem "Popelniles blad jako admin nie dajac ostrzeżenia",. w Odpowiedzi dostałem taką informację na voice chat od NeQu "Mogę popełnić kolejny błąd"  i dal mi bana na 30 minut powód "prowokacja"

Dowody (demko lub SS): Nie wiem jak zdobyć dowód ale proszę się spytać innych adminów tego serwera.

http://706.gotv.pro/srv57399/auto0-20200317-204544-1621247179-awp_legoarena_csgo_Katujemy-ONLY_AWP__1shot1kill.pl.dem.zip
http://706.gotv.pro/srv57399/auto0-20200317-210733-1085946216-awp_lego_2_Katujemy-ONLY_AWP__1shot1kill.pl.dem.zip
(Podziękowania dla Grzesia za wysłanie linków)

Proszę o rozpatrzenie mojej skargi. 

Pozdrawiam

UnluckyRobber

• Haha 6
  • Wrr 1
  • I love it 2
  • Administrator
Posted
1 godzinę temu, UnluckyRobber napisał:

Dostalem muta bez ostrzeżenia za to ze niechany odpalił mi się bind na muzykę i poszło na serwerze

Tak, dokładnie. 

Puszczanie muzyki przeszkadza w grze innym, a przekrzykiwać Ciebie nie będę.

Osoba rozpatrująca skargę niech sobie zobaczy wiadomość od oskarżającego, która została napisana na czacie po nadaniu blokady mikrofonu. 

później dal mi gaga za to ze go zabiłem.

Screenshot_78.png.9bd4b2b2fded84005c82b7792c465893.png

Szkoda tylko, że powód gaga jest zupełny inny, a screen wyżej. Już tutaj się wyłożyłeś. :mn: Ups. ;x

Gdy minął mi mute i gag niesłuszny oczywiście, wyśmiał mnie że coś napisałem nie poprawnie ortograficznie na serwerze po czym

Próbowałeś mnie sprowokować po raz kolejny, ale nie wyszło (Zobacz sobie ktoś logi).

odpowiedziałem "Popelniles blad jako admin nie dajac ostrzeżenia",. w Odpowiedzi dostałem taką informację na voice chat od NeQu "Mogę popełnić kolejny błąd"  i dal mi bana na 30 minut powód "prowokacja"

Prowokowałeś od momentu otrzymania mute bez przerwy, więc w końcu poleciałeś.

Cytat

mam świadków w postaci 3 innych adminów

Skoro idziesz tym tokiem rozumowania, to ci Twoi świadkowie w postaci admina również zaczęli się sapać do mnie na serwerze. Kolegów sobie zwołać musiałeś? Swoją drogą profesjonalne zachowanie ze strony drugiego admina.

Ale bawimy się to bawimy, ja również mam świadków - @ Nati@ EXTREMAAAAA.

Dowody (demko lub SS): Nie wiem jak zdobyć dowód ale proszę się spytać innych adminów tego serwera.

Dowodów nie potrafisz przedstawić? Nie ma ich, prawda? ;*

@ UnluckyRobber

1. 

Cytat

Osoba rozpatrująca skargę niech sobie zobaczy wiadomość od oskarżającego, która została napisana na czacie po nadaniu blokady mikrofonu. 

Jak ktoś sobie zobaczy logi, to będzie wiedział.

2. Twoim obowiązkiem jest przedstawienie dowodów, nie moim.

3. Ty go złamałeś kilkukrotnie, ja tylko reagowałem na jego złamanie. 

Buźka.

• Haha 1
  • Sad 1
  • I love it 6
Posted

Tak?

1. Gdzie jest powiedziane że to były słowa do Ciebie?

2. Nie nie wiem jak wejść i z GOTV to pobrać, nie każdy musi to potrafić

3. Jako Admin powinieneś reprezentować sobą Regulamin a nie od razu rozdawać Muty Gagi Bany BEZ OSTRZEŻENIA.

4. Muzyka włączyła się hmm na 2-4 sek. Gdzie jest Uprzedzające ostrzeżenie przed Mute? BRAK

Dziękuję Dobranoc

• Haha 1
  • Sad 1
Posted

Po 1 muta dostałeś za puszczanie muzyki kogo to interesuję że przez przypadek a nawet gdyby trzeba było grzecznie napisać że to był przypadek a nie wyzywać na czacie @ NeQ.od pizd. Po 2 twój ban minął a czas na ochłonięcie Ci nie zaszkodzi.

• Like 1
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Wow 1
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.