Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie z powrotem,

więc może w skrócie napiszę coś dlaczego odszedłem z dnia na dzień i przywitam się z nowymi użytkownikami.

Pierwsze co chciałem napisać, to to że przepraszam administrację forum (a głównie mi chodzi o Dudnesa i nienależącego już do ekipy Astrala) o tym że bez słowa nie pojawiałem się na forum, mówiąc zwięźle - odszedłem. Może niektórzy zapytają lub są ciekawi jaki powód mnie skłonił do zrezygnowania? Odpowiadam, że pierwszym powodem było zrobienie czegoś swojego, na własnych regułach oraz zasadach, drugim jednak (chyba głównym powodem) było naganne i niestosowne zachowanie niektórych osób, nie tylko z głównej administracji. Z czasem większość osób zaczęła mnie tzw. "olewać", nie będę tutaj wymieniał nickami czy imionami, ale takie sytuacje miały miejsce. Może i to moja wina, tego już nie wiem i zostawmy to w spokoju. Trzecim powodem był brak wolnego czasu, wiadomo za niedługo matura, przygotowania pod egzaminy itd. Jednak już mam więcej czasu na, mówiąc ogólnie "granie". Jak z posadą? Zdaję sobie sprawę, że nie odzyskam mojej poprzedniej rangi, ale będę aktywny już na Katujemy oraz na serwerach :)

Powracam z innym nickiem, mianowicie boyka.d, myślę że nowy image (czyt. imidż) będzie bardziej korzystniejszy na sieci i nie tylko niż poprzedni. Jak już wiecie na imię mi Hubert, za mną już 18 wiosen. Ze szkołą nic się nie zmieniło, nadal chodzę do klasy technikalnej na kierunku ekonomicznym. Nadal interesuję się grafiką, muzyką oraz logistyką.

Myślę, że nie zapomnieliście o mnie już całkiem. :)

Opublikowano

Nie miałem okazji cię za dobrze poznać przed twoim odejściem, ale dobrze że wróciłeś majster. Mam nadzieję że tym razem zostaniesz już z nami ;) A więc SIEMA :D 

• Właściciel
Opublikowano

Miło, że wróciłeś  :P

Jak jeszcze raz odejdziesz i nie dasz znaku życia to Cię ukręcę  :D

Opublikowano

Dudnes, zapraszam na PW również, zostawiłem Ci małe co nie co. Już nie odejdę, jednak to ta sieć jest moją siecią. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dzięki za miłe przywitanie od nowych użytkowników jak i od ekipy forum, która mnie już poznała. :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik został przywitany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.