Jump to content

Recommended Posts

• Deserved
Posted

Nick oskarżyciela: mayor 
Nick oskarżonego: @ AxaDaksi^_^
IP lub SteamID oskarżonego: ----

Data/godzina: 03-15-20 18:50
Mapa: nie pamiętam. 
Przebieg sytuacji: jako, że jestem wyszczekany to odpowiedziałem na parę docinek pewnego gracza. Trochę agresywnie wymieniliśmy parę zdań. Kara jak najbardziej mi się należy, a co z drugim? Chcecie być sprawiedliwymi adminami to banujcie/mutujcie/gagujcie dwie strony, a nie walicie przysłowiowo "w ch*ja".  Jest sprzeczka, to odpowiadają dwie strony albo w ogóle. Wymiana zdań nie była na tyle wulgarna, że można by w ogóle kogokolwiek ukarać.. O upomnieniu to nawet nie wspomnę, żenada. Jest regulamin, a macie go totalnie w poważaniu. 
Dowody (demko lub SS): demko jest nagrane. 

• Wow 3
  • V.I.P
Posted

Zacząłeś się pruć do innego gracza bo ktoś (możliwe że on) zabił cię z noża a to że to ty zacząłeś a ten drugi niezbyt był zainteresowany żeby prowadzić tą rozmowę dalej, dostałeś właśnie ty Mute na 30minut żebyś ochłonął bo akurat z tej żenującej kłótni mogło wyjść coś gorszego gdybym nie dał tobie tego mute

• Deserved
Posted

@ AxaDaksi^_^ej, ej, a gdzie upomnienie? Nawet się nic nie odezwałeś w tej sytuacji. Skąd możesz wiedzieć jakby ta rozmowa wyglądała dalej, jasnowidz? 

#edit 

nie był zainteresowany ale dalej coś szczekał. Ciekaweee 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.