Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: dsa123

Nick admina banującego: @ Ganja

Data/Mapa :zm_dusthorror

IP/SteamID: 185.95.196.189

Serwer (mod):  ZombieMod                          

Opis sytuacji:Grając na serwerze postanowiłem wziąć udział w ruletce w której wylosowałem Szybkość 1.2 czy coś w tym stylu. Bonus ten oczywiście dawał większa szybkość co prawda u mnie jest nieco większa niż u innych graczy jednakże pisałem już do właściciela w tej sprawie ,gdyż sam nie mam pojęcia dlaczego tak jest. A myślę ,że nie miałoby to sensu abym używał SH raz na kilka map przy adminach, zważywszy ,że gram na tym serwerze po 7,8 godzin dziennie i dopiero co kupiłem Vipa.

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Ganja|$z. 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick: dsa123 
[AMXBans] Powod: 'SH' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:244405907' 
[AMXBans] Twoje IP: '185.95.196.189' 
[AMXBans] =============================================== 

Opublikowano

Drogi graczu!

Dziękuje za kontakt z nami w sprawie odwołania się od bana na cs 1.6 ZP serwerów Katujemy.eu

Zostałeś przeze mnie zbanowany permanentnie gdyż mam podejrzenia, że używałeś programu który daje możliwość szybszego poruszania się (SH)

https://www75.zippyshare.com/v/oogMW6kF/file.html 

https://www95.zippyshare.com/v/BMCCBAt6/file.html

1. Na nagraniach widać, że znacznie przekraczasz limit szybkości uzyskania z ruletki "gubisz się w niej". Kilkukrotnie widać, że ruletka działa prawidłowo. Można zauważyć szybkość, którą otrzymałeś z ruletki natomiast bardzo wyraźnie widać, że pomagasz sobie ulepszyć tą szybkość jakimś wspomagaczem. Z mojego punktu widzenia wygląda to jakbyś klikał jakiś z bindowany klawisz pod którym masz ukryte "cheaty" i co jakiś czas włączasz to sobie.

2. Niestety Twoje argumenty o ilości godzin oraz posiadanych usługach na serwerze nie przekonują mnie. Pamiętaj, że nie jestem jedynym członkiem Administracji, dlatego sprawdzimy Twoje zgłoszenie pod każdym względem!

Pozdrowienia!

[Ganja|$z "Pomaganie graczom to moja specjalność:)"]

Opublikowano

Pozwolę wziąć sobie głos w tej sprawie pomimo, że skarga nie jest na mnie, ale to moja ruletka i dodam cenne informacje 

Sprawdzałem czy można zbugować szybkość czy to komendą czy innym sposobem, niestety nic takiego nie udało mi się znaleźć albo jestem po prostu bambikiem.

Można poruszać się szybko ale nie w tempie SpeedHacka.

@EDIT

Oto próbka najszybszego poruszania się po mapie dzięki ruletce:

Kliknij tutaj

Opublikowano

@ SDCSebeK od samego początku Ci pisałem, że mam coś nie tak i nic nie powiedziałeś. Wystarczyło napisać to bym się oddawał po wylosowaniu tej szybkości 1.2 bo nie wiem jak to zmienić 

@EDIT

No dobrze, ale od samego początku pisałem Ci, że biegam szybciej i nie wiem co jest tego przyczyna.

Wiedziałeś o tym kilka tygodni i nic nie napisałeś, więc pomyślałem, że to jest jakiś Bug. Wystarczyło napisać, że gdy wylosuje tą szybkość to mam się dać zarazić.

Opublikowano

Rozmawiałem z @ SDCSebeKi jest w stanie dać Ci szanse, jeżeli odinstalujesz grę i zresetujesz ustawiania. Następna wpadka podczas używania tego "buga" będzie definiowała bana permanentnego bez możliwości odwołania 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.