Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nad wszystkim, co jest w stanie mnie rozproszyć żebym nie spał, taki '' odruch '' :gh:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Często myślę o minionym dniu bądź o tym co muszę zrobić dnia następnego. Czasem zdarza się myśl: Ku*wa, dlaczego ja jeszcze nie śpię?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ostatnio rozmyślałem o Tym czemu odpuściłem bajery od jeden dupy. Później okazało się, że jest łatwa i po prostu odpuściłem zamiast skorzystać z okazji :Kappa2: 

Też dużo myślę co zrobić ze swoją e39. Czy opłaca mi się wsadzać w nią kolejne pieniądze czy też kupić e39 m5, lecz później dochodzi do konfliktu, bo interesuje mnie też postawienie domu sobie. 

Tak dużo planów, a tak mało rąk :sd:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

O tym jak spędzić nadchodzący dzień, czasem o Tym jak bardzo przekichane jest życie, a czasem jak dobrą kolację zjadłem. No, ale przeważnie nie myślę, patrzę w róg pokoju i dostaję długiego laga...

• Lubię to! 1
Opublikowano

W nocy to ja śpię XD ale tak serio to np nad dużą ilością kartkówek i sprawdzianów które mnie czekają :/

• Lubię to! 1
Opublikowano

Rozmawiam ze swoją drugą połówką (osobowośći dwie połączone w jedną). 

Czuję wtedy jakby mi Sura WP przydupił Rozpro ze 100 procentową skutecznością, co niweluje spanko.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zazwyczaj o wszystkim co najgorsze i co najbardziej dobija. Wracają wtedy najgorsze wspomnienia, wyobraźnia płata figle i pisze czarne scenariusze, wychodzą wszystkie lęki i obawy. Kończy się to trudnością z zasypianiem :gr:

Cytując mistrza:

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,
W którym każda myśl waży grubo ponad tonę."

• Legenda
Opublikowano

Noc interpretuję jako moment przed zaśnięciem, więc przede wszystkim nigdy nie zamartwiam się problemami. Czasami przez myśl mi tylko przemknie, czy byłam dziś wystarczająco dobrym człowiekiem i mój dzień był odpowiednio wykorzystany, gdybym miała jutro się nie obudzić. Zazwyczaj jednak wyobrażam sobie historyjki, w których posiadam nadprzyrodzone moce i w których mogę robić wszystko o czym pomyślę i czego zapragnę. Są to zazwyczaj rzeczy nieosiągalne w życiu. Dzięki temu zasypiam w przeciągu 10-15 minut i nie marnuję czasu na zamartwianie się i zatruwanie głowy :de:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Sponsor
Opublikowano

Grubsze rozkminy o swoim życiu, a rano wstaje i dalej mam to w tyłku.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.