Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: iMpr3sivee

Nick admina banującego: według SourceBans'a, clixxu.

Data/Mapa: 19.02.2020

SteamID: STEAM_0:0:1306928

Serwer (mod):  Only mirage #2                             

Opis sytuacji: - 

Wycinek z konsoli:-

Nie zgadzam się z decyzją. Wnoszę o przeanalizowanie demka przez innego z członków UBTeam. Proszę przeanalizować również inne demka z mojej gry (od 15.02.2020 do 18.02.2020 praktycznie na każdym demku byłem. Co do demka, które rozpisywał Meow... Od razu pisałem wyjaśnienia co do czasów

2:10 było ich słychać jak biegli mida. Byłem też sam więc dojazd był oczywisty.
2:45 wbiegałem do dywanów B spodziewając się go tam. Gdy biegłem zobaczyłem shorta - przy pierwszej akcji gdy już zdecydowałem się biec B, było słychać jak jeden z przeciwników przechodzi na drugą stronę przed TV dlatego sądziłem, że będzie dywany.
3:30 zginęło 2 z mojego teamu na midzie, sądziłem, że będą łatwe eko fragi - pomyliłem się. Naprawdę sądzisz, że wychylałbym mida na 4-5 przeciwników ? Raczej bym nawet się nie pokazywał gdybym używał wspomagaczy.
5:32 słychać jak wskakuje na drewno
8:20 zawsze tak robię. Jestem już tak nauczony po prostu wtedy mam wrażenie, że lepiej słychać - w tamtym momencie spodziewałem się dojazdu rampy
8:30 tutaj było go słychać jak tupał. Co do tego spoglądania... Po prostu już mam taki odruch.
8:35 ruch celownikiem był minimalny. Gdybym używał tutaj tak zwanego ,,alcika" strzał poszedłby gdyby wychylił chociaż odrobinę, a w tej sytuacji miałem całą jego głowę.
10:05 no wybacz, nie moja wina, że nie potrafił ubić kogoś w plecy - tak samo jak kolega z rundy pistoletowej.
11:03 dlaczego leciałem na pewniaka ? Ponieważ na midzie miałem jednego z teamu. Gdy go zabili nie mieli prawa tak szybko przedostać się aby dojechać mi spawna. Czy ja wiem czy to była pesteczka.
11:08 jak ginął ostatni z mojej drużyny na midzie, widać było kropki na radarze. Później rzucił flesha.
11:20 no o to chodzi, że nie wiedziałem o nim. Byłem przekonany, że tego co zabiłem to był właśnie on. 
14:20 za każdym razem dojeżdżali mida / rampe. Tutaj mój team mate wchodził shortem więc shorta mogłem sobie odpuścić. Wybiegłem na pewniaka na site i co ? Ja patrzę też na kogo gram a nie oszukujmy się... o tej godzinie nie było nikogo kto mógł zagrozić. Prócz xaomiego ale on jest przewidywalny i za każdym razem pushuje undera/mida/rampe/apsy a
17:30 pewniutko i dlatego po zabiciu, wychyliłem się jak idiota na kolejnego snajpera. Gdybym wiedział raczej bym cofnął.

@edit

A co do maina, nie mam go. To jest mój jedyny main. W posiadaniu konta jest około 2 lat. 

• Legenda
Opublikowano

Sprawdzę demko i edytuję. 

@Edit

Szczerzę? Przejrzałem te demko i wszystko było na b- w związku z rozpiską, tylko 2 akcje były na b+, a dokładnie 11:08 i 11:20,, resztę wszystko słychać itp. 

Ja tu nic podejrzanego nie widzę,  ale żebym nie był kimś kto nie umie rozpisywać demek itp. 

Proszę o jeszcze jednego Vice o spojrzenie na te demko i ocenę. Jak dla mnie UB @ clixxu. ale poczekaj na wypowiedź jeszcze jednego Vice 

@ Weak.

@ Ry!

@ happy.

@ Karcok- Ty na urlopie, wiem, ale jeśli nikt z wyżej wymienionych się nie wypowie, to prosiłbym Cię o Twoją rozpiskę i ocenę. 

//Edit

@ clixxu. 24h minęło, daj  mu UB wg. mnie, jeśli reszta vice stwierdzi, że typ coś ma, wtedy ban zostanie dodany. 

Na ten moment nie widzę nic podejrzanego i jestem za UB,. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.