Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Zetsu

Nick oskarżonego: Demo :)

Nie wiem jak udało się wam przywrócić serwer do równowagi, cieszy mnie ,że znów gra wielu graczy, ale wydaje mi się ( dam uciąć sobie rękę ,że nie tylko mi), że mogą być znów problemy z serwerem, z takim podejściem admina Demo ;) . Wielu graczy przekonało się jak bardzo jest on prowokacyjny,  próbuje zlewać go , jego zachowanie i to co robi. Ale gdy kolejny raz widzę jak admin zmienia mapę pod własne uznanie bo tu mu nie idzie to odpali mapę na której "cos" mu sie uda, a nie może zmienić mapy de_rats3 gdy jest pełny serwer i na respie pada po 4-6 osób to chyba jest cos nie tak. Nie jestem pierwszym graczem skarżącym sie na tego admina i pewnie tez nie ostatnim, zwykle wszystko jest lekceważone i zapominane. Demo również wypowiada się do graczy w stylu "japa" ,a także nie pomaga słabszym/nowym graczom. Nie mam żadnego dowodu typu ss ani demka ale mam nadzieje ze niżej wypowie się kilku innych graczy na temat tego admina

. Tyle ode mnie, czekam na wypowiedzi innych graczy. 

Opublikowano

Hahaha, czekałem na ten temat <3

Kolego ciesz się ze traktuje Cie ulgowo, slowa typu " poyebany admin" " tepy" to  możesz mówić do matki nie do mnie.

Jeszcze nigdy nie zmieniłem mapki bez vote.  

Nie będę się rozpisywać bo nie chce się zniżać do twojego poziomu.

I bez dowodów nic nie zrobisz, zbędny temat, ale cóż masz już 1 posta więcej.

Pozdrawiam ;*

Ps. teksty typu "japa"? tak pojawiają się, ale tylko w twoją osobę.  Bo jak  już pisałem wyżej nie dam sie obrażać.  Dałem Ci  bana na 5 min a powinien być na 3h ^^

Opublikowano

Admina wyslac na specjalne szkolenie xD albo poprostu zwolnic :D Jak jeszcze czas pozwalal mi na gre w cs-a z checia odwiedzalem Wasz serwer BF2. Do momentu pojawienia sie admina Demo ;). W sumie, nawet jak jeszcze nie mial admina wygrazal mi sie (jego podanie zostalo przyjete ale nie mial steama czy jakos tak to bylo w jego przypadku i na forum w podaniach na admina zostal przyjety a na serwerze nie funkcjonowal) i obrazal mnie piszac ze jestem odpalony, choc nigdy na niczym mnie nie zlapal...  Pisalem juz wczesniej tematy z podobnymi problemami do tego admina ale sprawy ginely, nie mialem mocnego dowodu... za dlugo zwlekalem z tym zeby sciagnac program do nagrywania ;)  Ciesz sie demo, ale jak widac nie tylko mi sie nie podobasz jako admin. Przykladu to od ciebie nie bralbym napewno chlopie. Duzy jestes a w glowie za duzo niemasz. Bez urazy ale jak na Twoj wiek wymagane byloby troszke wiecej kultury i pokory.

Jestes prowokantem i wykorzystujesz to ze tobie predzej uwierza niz zwyklemu pionkowi jak ja czy gracz Zetsu ;) Gdybys trafil na kogos kto wiecej bawi sie na kompie ode mnie to nie byloby o czym tu teraz rozmawiac ;)

Pozdro :D

Opublikowano

Kiedy napisalem  " poyebany admin"? A jak nawet to napisalem to słusznie. Nie możńa nic o Tobie pozytywnego powiedzieć!!!

Ty to akurat trzymasz "wysoki" poziom Demo :DDD  

A przypomniałem. Mam jednak 1 dowód, z Twojego niewywiązywania się z pracy jako Admin :

Nick: Zetsu

Nick Admina: Demo  :)

Steam ID/IP:STEAM_0:0:1340972480
Czas zdarzenia/data: 08.02.2015 - 18:09:52
Serwer (Mod): BF2

Opis sytuacji: Po prostu porażka ze strony admina. 

Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy...t.php?bid=16376

Link do SS'ów: http://www16.zippysh...aSSKf/file.html

#2 icon_share.pngDemo :)
  •  
  •  

Napisano 08 luty 2015 - 22:33

Jakim cudem jakieś 10 min temu byłeś na serwerze? ^^

Jest to przykład, ze nie zbanował podszywki -.----------

Teksty typu "japa" akurat są na Twoim poziomie, więc ... 

Pozdrowienia. Czekam na wypowiedzi innych graczy!

Opublikowano

Zetsu to moja dziewczyna, a elgacek to moj chlopak. Walimy w trokjacie, co ty czlowieku pieprzysz.

Jesli chodzi o twoj dowod, okej ... masz mnie. Ale napisalem to od tak sobie? 'wez kurwa spierdalaj', jesli wyrazam sie juz tak wulgarnie mogles pokazac tez czemu tak napisalem, kolejna prowokacja? Wkur.... Denerwujesz graczy na kazdym kroku, do ciebie pisac zebys sie uciszyl i nie wypisywal glupot nie wystarczy, ignorowac ciebie tez sie nie da bo obrazasz a caly serwer czyta i powtarza po adminie jak glupi. Chcialbym zobaczyc odcinek wyzej tego ss-u, niestety nie bawilem sie w to i teraz zaluje. Nie gram juz w cs-a wiec wisi mi to czy bedziesz miec admina czy nie, chodzi mi o serwer i o graczy ktorzy musza ciebie znosic. Serwer byl super poki nie ty i twoje ego. Sram na ciebie, jesli chodzi o ciebie to kultura sie skonczyla. Jestes zwyklym dupkiem ktory wykorzystuje wladze na Bf2 jakiej brakuje ci w rl ;) Ja nie zyskam ani nic nie strace... jak pisalem nie gram juz w cs-a, nie mam czasu. To serwer traci majac ciebie, podkresle jeszcze raz. Jestes uciazliwy i prowokacyjny. Wyladuj sie wsrod znajomych bo ludzie graja dla przyjemnosci, a z toba to zadna przyjemnosc ;)

Pozdro dla mojej dziewczyny i chlopaka :D i ogarnietych graczy ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Niechce sie w ta sprawe wtracac ale dam tylko jedno male sprostowanie do jednego z postow.

Jakim cudem jakieś 10 min temu byłeś na serwerze? ^^

Jest to przykład, ze nie zbanował podszywki -.----------

Teksty typu "japa" akurat są na Twoim poziomie, więc ... 

Pozdrowienia. Czekam na wypowiedzi innych graczy!

Demo nie bylo wtedy na servie jakby byl to dal by bana napewno w tamtym czasie ja bylem i nie wiedzialem ze dostales akurat bana koles mial staty podobne do Ciebie wiec nic nie reagowalem bo po kilku min wyszedl. Dopiero jak pozniej demo wszedl na server powiedzial ze strzelil tobie ss a ja mu odp ze kilka min temu grales. nie sprawdzam ip kazdego gracza i nie robie bazy danych z ip. Pamietaj ze jest opcja wykupienia nicku jesli duzo grasz na servie warto w to zainwestowac pozbedziesz sie tego problemu.

Opublikowano

To nie jest taki pierwszy wybryk Dema. Już były takie akcje jak obrażał mnie i innych graczy. Więc proszę Cię Demo :) ogarnij się i nie obrażaj nas.

Opublikowano

Demo naprawdę? Widzę że nawet na forum Twoje wypowiedzi są bez sensu i nawet tu nie potrafisz się powstrzymac od obrazania. Zachowanie karygodne jak na admina i Twój wiek.

Decyzja należy do czerwonych ale mi3 powinno choćby obrazanie na forum ujść na sucho

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

Ja prowokuje?   Nie, to Ty zawsze się mnie czepiasz na bf-e.

Jak mam się nie denerwować skoro "zetsu" jak i "woo" wypisują same bzdety. To "oni" zawsze zaczynali, czy dostali kicka czy też slapa, zawsze kończyło się "sapaniem." 

Serwer  traci graczy graczy bo mam admina? chyba w przeciwnym razie. W każdej wolnej chwili wbijam na serwer po to aby siedzieć na spect. I  lecą z 3-4 bany za cheaty, a ludzie mi dziękują na u@ . Ale Demo zawsze jest ten najgorszy.

Co do extrema ;

Twoja postawa jest taka, że najlepiej fragować a cheaty  zgłaszasz na u@ z czego ja muszę wklepać bana. Nie wiem czy sie  boisz czy co?  Niestety nie mam ss ale często używasz wulgaryzmy.

Ja jeżeli coś do Cb mam to pisze na  czacie  dla admina.

Dzeki, tyle z mojej strony

Opublikowano

Coś ode mnie nie odnośnie skargi...

Zetsu i Wooboodoo dziwnym trafem macie/masz to samo IP hymm multikonto?

Opublikowano

Multikonto? Że niby chcialo mi sie wbijac 2 x odznake z shota i wbijac po 6k zabic ? :D

Nie przyszlo nikomu tutaj do glowy ze moge miec brata, siostre, a moze nawet tate ktory tez gra w cs-a i tez podobal mu sie Wasz serwer BF2 dopoki nie zaczął panoszyc sie Demo.

Tak, gram z Zetsem na jednym IP, ale nie boje sie o bana na IP i pozwalam na to. Gram tak samo czysto jak i on, dlatego dziwi mnie to ze demo jeszcze nie majac admina tak sie mnie juz czepial ;) Dowodow nie mam i miec nie bede, przestalem tu grac, zaluje ze tylko wykupilem sobie nick, probowalem ignorowac tego 'admina' ale sie poprostu nie da. Tak jak wchodzilem dla przyjemnosci na ten serwer tak teraz jak wchodze i widze tego pseudo admina to odrazu wole wyjsc niz znow dac mu sie sprowokowac. Twoim zdaniem teksty typu 'w koncu cie zalatwie' 'nagrywam demka, szykuj sie na perma' (choc poza pisaniem w grze nigdy nic na forum nie widzialem ;) slabo ci poszlo kolego) 'jestes tak samo odpalony jak elgacek' to nie jest prowokacja? Czlowieku zrozum ze jestes slaby w ta gierke, nie mowie ze ja jestem kims, poprostu mi szlo, a ty nie potrafiles sie z tym pogodzic ;)

Sprobuj uczyc sie od nowa, zagraj na botach, ich prowokuj... pograj tak tydzien i wroc na serwer. Znudzi ci sie wkur... wkurzanie graczy jak boty beda cie zlewac :D

Czekam az ktos to zauwazy kogo zdanie sie liczy na tym forum ;) A poki co trzymam za ciebie kciuki demo, moze zdazysz leczyc sie, melisa cos w tym stylu na poczatek i spusc glowe troszke ;) admin nie daje ci niewiadomo jakiej wladzy. Kazdy czlowiek ma granice cierpliwosci, i przyznam tutaj, nie musisz zadnych ss-ow dawac. Obrazalem cie bardzo czesto, ale nie sam z siebie, bo po co? Byles dla mnie zwyklym pionkiem w ktorego latwo szedl head, dla mnie bylo dobrze jak grales bo pomagales mi wzbijac sie w top15 :D Po co mialbym obrazac kogos kto mi pomagal? Obrazalem cie gdy zaczynales przeginac i walic teksty oczerniajace mnie. Nie pisales tego wprost, ale chyba kazdy, nawet najwiekszy debil skumalby sie ze chodzi o to ze jestem odpalony i gram nie czysto. Uwierz mi .... nie potrzebuje aima czy wh zeby poradzic sobie z toba ;)

Tyle ode mnie, moze kiedys sie pojawie. Pozdrowienia :D

Opublikowano

Nie czytałem całego tematu, ale to jest prawda, czasami bez uzasadnienia, bez powodu mapa jest zmieniana, a jak pada na respie kilka osób i admin jest proszony o zmianę mapy dla wyrównania szans i możliwości gry dla każdej osoby w danej rundzie, admin pisze, że jak wybraliśmy to mamy grać.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Stary, to NIE jest skarga na temat eXtreme. Możesz napisać na temat jego skargę. Próbujesz na siłe coś wymyślić.  

""Twoja postawa jest taka, że najlepiej fragować a cheaty  zgłaszasz na u@ z czego ja muszę wklepać bana. Nie wiem czy sie  boisz czy co?  Niestety nie mam ss ale często używasz wulgaryzmy.

Ja jeżeli coś do Cb mam to pisze na  czacie  dla admina.""

Jakoś tego nie zauważyłem, a już kilka razy pisałem na u@ od razu sprawdzał... W 

Tyle o eXtreme! ;D

Czekamy jeszcze na inne wypowiedzi innych graczy! :)

Opublikowano

Multikonto? Że niby chcialo mi sie wbijac 2 x odznake z shota i wbijac po 6k zabic ? :D

Nie przyszlo nikomu tutaj do glowy ze moge miec brata, siostre, a moze nawet tate ktory tez gra w cs-a i tez podobal mu sie Wasz serwer BF2 dopoki nie zaczął panoszyc sie Demo.

Tak, gram z Zetsem na jednym IP, ale nie boje sie o bana na IP i pozwalam na to. Gram tak samo czysto jak i on, dlatego dziwi mnie to ze demo jeszcze nie majac admina tak sie mnie juz czepial ;) Dowodow nie mam i miec nie bede, przestalem tu grac, zaluje ze tylko wykupilem sobie nick, probowalem ignorowac tego 'admina' ale sie poprostu nie da. Tak jak wchodzilem dla przyjemnosci na ten serwer tak teraz jak wchodze i widze tego pseudo admina to odrazu wole wyjsc niz znow dac mu sie sprowokowac. Twoim zdaniem teksty typu 'w koncu cie zalatwie' 'nagrywam demka, szykuj sie na perma' (choc poza pisaniem w grze nigdy nic na forum nie widzialem ;) slabo ci poszlo kolego) 'jestes tak samo odpalony jak elgacek' to nie jest prowokacja? Czlowieku zrozum ze jestes slaby w ta gierke, nie mowie ze ja jestem kims, poprostu mi szlo, a ty nie potrafiles sie z tym pogodzic ;)

Sprobuj uczyc sie od nowa, zagraj na botach, ich prowokuj... pograj tak tydzien i wroc na serwer. Znudzi ci sie wkur... wkurzanie graczy jak boty beda cie zlewac :D

Czekam az ktos to zauwazy kogo zdanie sie liczy na tym forum ;) A poki co trzymam za ciebie kciuki demo, moze zdazysz leczyc sie, melisa cos w tym stylu na poczatek i spusc glowe troszke ;) admin nie daje ci niewiadomo jakiej wladzy. Kazdy czlowiek ma granice cierpliwosci, i przyznam tutaj, nie musisz zadnych ss-ow dawac. Obrazalem cie bardzo czesto, ale nie sam z siebie, bo po co? Byles dla mnie zwyklym pionkiem w ktorego latwo szedl head, dla mnie bylo dobrze jak grales bo pomagales mi wzbijac sie w top15 :D Po co mialbym obrazac kogos kto mi pomagal? Obrazalem cie gdy zaczynales przeginac i walic teksty oczerniajace mnie. Nie pisales tego wprost, ale chyba kazdy, nawet najwiekszy debil skumalby sie ze chodzi o to ze jestem odpalony i gram nie czysto. Uwierz mi .... nie potrzebuje aima czy wh zeby poradzic sobie z toba ;)

Tyle ode mnie, moze kiedys sie pojawie. Pozdrowienia :D

Nie rób tu z nikogo kretyna.

Widzę i raczej Pingwin też widział że twoje IP jest takie samo jak Zetsu.

05553332552501396874.png

Czekam na konkretne wyjaśnienia,

Multi konto = BAN

Opublikowano

Hmmm.

Nie raz ostrzegałem Demo, o tego typu rzeczach i jak widać się nie zmienił, a gdy wbijałem na serwer to pisał nie mogę zmienić mapy bo wbił Stalker.

To, że masz admina to wcale nie oznacza, że jesteś lepszy od innych graczy serwera, nie czuj twojej władzy nad serwerem bo tak nie jest nie jest.

Twoje zachowanie też nie jest święte nie raz wyklinałeś do mnie na pw czy obrażałeś innych adminów.

Jeżeli się nie zmienisz do końca miesiąca = raport comiesięczny wiedz, że zostaniesz srogo ukarany!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dodam od siebie ze gram czasami na DD2 i jeśli chodzi o wasza trójkę każdemu z was jest co zarzucić. Ponieważ zamiast się uspokoić to pchacie się w bezsensowne kłótnie co mogę nawet ja udowodni. Czy naprawdę tak ciężko jest powiedzieć słowo przepraszam każdy popełnia błędy lecz chamstwa nie tolerujemy więc panowie jesteście dorośli więc zachowujcie się jak na dorosłych panów przystało. 

Opublikowano

Co do extrema ;

Twoja postawa jest taka, że najlepiej fragować a cheaty  zgłaszasz na u@ z czego ja muszę wklepać bana. Nie wiem czy sie  boisz czy co?  Niestety nie mam ss ale często używasz wulgaryzmy.

Ja jeżeli coś do Cb mam to pisze na  czacie  dla admina.

Dzeki, tyle z mojej strony

Tak ja niby nikogo nie banuje yhyyy. Sam też tak robisz piszesz do mnie,że mam na specta sprawdzić tego i tego. Więc nie zwalaj teraz winy na mnie bo to skarga na ciebie a nie na mnie :)

Opublikowano

Pozwólcie że ja też się wypowiem na ten temat , widziałem demo jak zachowujesz się w stosunku do ludzi , nie chciałem się czepiać , bo uznałem to za niestosowne . Zacznij być człowiekiem dla innych a nie będzie tych niepotrzebnych postwów/skarg !

Opublikowano

Dodam od siebie ze gram czasami na DD2 i jeśli chodzi o wasza trójkę każdemu z was jest co zarzucić. Ponieważ zamiast się uspokoić to pchacie się w bezsensowne kłótnie co mogę nawet ja udowodni. Czy naprawdę tak ciężko jest powiedzieć słowo przepraszam każdy popełnia błędy lecz chamstwa nie tolerujemy więc panowie jesteście dorośli więc zachowujcie się jak na dorosłych panów przystało. 

Tutaj się zgodze z "Mr_Ślepy" jak dzieci ... :/

Opublikowano

Z tego co zauważyłem ciągle idą skargi na tego admina. Ja bym go wysłał na urlop żeby odpocząć od admina (nie mowie tu o degradacji)

Opublikowano

Co do tego multikonto ... bo nie bardzo kumam w czym jest problem.

Że niby mam dostac bana za to ze mam jedno stale IP w domu? Nie gram juz, czas mi nie pozwala wiec nie bardzo mi zalezy ale poprostu nie moge zrozumiec tego :D W czym tkwi problem ze na tym samym IP jest nick WooBooDoo i Zetsu?

Odznaki sa wbijane osobno, IP nie ma zadnego powiazania z odznakami.

A co do tematu. Jak pisalem, do obrazania demo przyznaje sie. SS-a widzieliscie wszyscy, jesli spokojnie sie go prosi nie dziala, to probuje bardziej wulgarnie... niestety tez nie skutkuje. A ignorowac tego sie nie da. Jesli chodzi o kulture nie naleze do dresow typu 'JP 200%', jestem raczej spokojny.. ale gdy ktos kolejny raz wchodzi ci na glowe i wyskakuje ze grasz nieczysto to nie da sie spokojniej prosic o spokoj.

Opublikowano

Jeśli ma to jakieś znaczenie to ja też się wypowiem , nigdy nie widzialem zeby demo wyklinal prowokowal itd. A gram czesto wiec widze ;) eXtreme potwierdzi ;) . Co do oskarżeń są one w 20% prawdą a w 80% nie. To tyle z mojej strony.

POZDRAWIAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.