Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Play w czym niby jest problem, że gram z Woo na współnym komputerze?

Bzyku, bo może zaczałeś dopiero grac?  :O

Czekamy na wypowiedzi innych graczy... 

Opublikowano

Ale nie róbcie takiego spamu z tego! Ktoś kto nie ma nic do wniesienia niech się nie wypowiada!

Opublikowano

Jeśli ma to jakieś znaczenie to ja też się wypowiem , nigdy nie widzialem zeby demo wyklinal prowokowal itd. A gram czesto wiec widze ;) eXtreme potwierdzi ;) . Co do oskarżeń są one w 20% prawdą a w 80% nie. To tyle z mojej strony.

POZDRAWIAM

Ta skarga jest trochę za późno napisana, autor nie na czasie ^^ 

Już od 3 tygodni groził mi skargą ale napisał "   nie złożę bo ten serwer i tak schodzi na psy".

Od 3 tygodni się wiele zmieniło.  Zaczął do mnie sapać dałem mu bana  na 5 min, choć powinien być na 3h i złożył skargę < pewnie podniosłem ciśnienie>

A woo się wypowiada, lecz nie gra od 2- 3 tygodni, więc nie wiem po jakiego grzyba się udziela, skoro nie jest na czasie^^ Dla mnie to są jakieś jaja.

Opublikowano

Demo, a kto ma sie wypowiadac? Bzyku? Nie gralem od 2 do 3 tygodni rzeczywiscie, ale wczesniej bywalem na serwerze bardzo duzo, na szczescie uwolnilem sie od tego.. mniejsza o to. Chodzi mi o to jak moze wypowiadac sie ktos kto jest na serwerze w najlepszym wypadku od tych 3 czy 2 tygodni? Moze jeszcze na tobie sie nie poznal ;) Ja troche wiecej z toba przegralem tutaj i opinie o tobie juz sobie wyrobilem. Jezdziles po kazdym kto byl lepszy od ciebie, chyba ze byl adminem na jakimkolwiek z Waszych serwerow, lub gadal z toba na ts-ie ;) POKORA czlowieku ... bo w grze nic ci sie nie stanie, ale w zyciu za tak niewyparzona buzke mozesz dostac, nie zebym ci grozil czy cos.. poprostu warto czasami sie wstrzymac i niemajac zadnych dowodow nikogo nie oceniac. Bawiles sie przez caly czas w detektywa ^^ szukales szukales i doszukac sie nie mogleś to zacząłeś jezdzic po mnie. Czlowieku, bylo zglosic to komus bardziej ogarnietemu od ciebie kto raz dwa by wyczail.

Podsumowujac:

7 innych graczy (nie liczac siebie i Zetsu bo oczywiscie my jestesmy zmowieni i solidarnosc braterska zmusza nas do takiego samego myslenia) rowniez ma co do Twojej osoby maly problem. Czyli co, z palca wyssalem sobie to wszystko? Po twojej stronie jest znacznie mniejsza garstka, w tym gracz (admin) ktory nie siedzi tu tak dlugo jak IkillYOU czy STA!K3R.

Jak dla mnie to jest wystarczajaca ilosc osob. Zobaczcie ilu graczy jest nie posiadajacych konta na forum.. znalazloby sie jeszcze kilku co mieliby podobne opinie ;)

Demo, prosze nie tylko w swoim imieniu, a w imieniu wszystkich graczy ktorych nekales. Jak masz zal dupy to wez poduszke sobie podsadz i nie uprzykrzaj innym graczom tej rozrywki. Jesli nie masz dowodow na gracza to stul sie i popros kogos z wiekszym doswiadczeniem o pomoc, nikt nie jest zajebisty we wszystkim. Bo ja mam ci najbardziej za zle to ze oczerniales mnie na oczach innych graczy ze Woo jest odpalony ;).

Pochyl glowe przepros i zmien cos.

Pozdro :D

Opublikowano

Jeżeli macie zamiar dalej tutaj zamiar się przepychać słownie, to Wam umilę tą zabawę i z chęcią wstawię kilka ostrzeżeń. Temat odesłałem do Dudnesa, więc czekajcie na jego wypowiedź. Każdy nic nie wnoszący post będzie karany.

Bez odbioru.

• Właściciel
Opublikowano

Demo z racji tego, że jesteś długo Adminem na BF2 dam Ci jeszcze szansę. Dosyć niedawno była na Ciebie skarga odnośnie podobnej sytuacji i sam ją rozpatrzyłem, dokładnie wiesz o co mi chodzi. Nie możesz w taki sposób się zachowywać, wnioskując z tematu kilka osób Cie broni, kilka na Ciebie narzeka lecz dochodząc do sedna wychodzi i tak ciągle na to, że brakuje u Ciebie kultury. Łatwo jest Ciebie sprowokować, wchodzisz w bezsensownie konflikty między graczami a tak nie powinno być. Jesteś Adminem i musisz dawać przykład graczom, a jeżeli jeden z drugim Cie wyzywa, poniża itd.. po prostu daj mu bana na te 5min-1h i niech się uspokoi. Jest to dla Ciebie ostatnia szansa, mam nadzieje że zmienisz swoje zachowanie. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.