Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROPOZYCJA: ZMIANA MP_FREEZTIME 3 -> MP_FREEZTIME 4/5 

Propozycja dotycząca czasu na zakup broni przed rozpoczęciem rundy. Mp_freezetime jest obecnie ustawiony na wartość 3, co nie ma znaczenia dla VIP-a - klika 2 przyciska, ma już broń, kevlar, granaty.

Wartość 3 jest dobra ze względu na ciągłość gry i brak przedłużania rozgrywki. Obecnie ja, jako gracz bez VIP-a, jak i duża część graczy na serwerze musimy zakupić w czasie tych 3 sekund tyle rzeczy, że granaty już są kupowane w biegu, ale gdy ma się dobrego 'respa', to już ciężko zdążyć ze wszystkimi granatami. Dlatego tutaj powstała moja prośba, propozycja o zwiększenie czasu przed rozgrywką o 1 czy 2 sekundy, by nadal sama gra nie była przedłużana, ale zwiększyła się możliwość na spokojny zakup broni.  

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jasne moze byc ... Przeciez kazdy ma czasem CHCICE kogos piknac a jesli mu freezetime nie pozwala to czas to zmienic. Osobiscie mam VIP'a wiec jakos mnie nie to boli i nie zwracalem na to uwage. Moim zdaniem to uklon dla graczy bez vipa :)

• Wrr 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Również jestem za. Mecz by się aż tak bardzo nie przedłużył, a gracze na spokojnie zdążyliby ze wszystkim ;)

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Moim zdaniem za bardzo to nie będzie odczuwalne w trakcie gry. Jestem za 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

No można by dodać bo vip wtedy miał by też czas dać broń komuś,
Dać ten freeztime na 5 nawet 6 s i było by git.

Jestem na tak.

• Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ja np nigdy nie gralem bez vipa na tym serwie wiec cieżko jest mi to okreslic .

Mozna bylo by to zmienic to jakos za bardzo nie wpływa na rozgrywke pod wzgledem ogólnym a dla graczy te dodatkowe 1,2,3 sec mogłyby ułatwic w jakis sposób 

jak maja dobre respy na dana pozycje 

Jeeestem na TAG

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.