Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W sumie nikt nie ma łatwiej w życiu,każdy z nas jakieś ma słabości oraz problemy.Dziewczyny są na swój sposób inne, a chłopacy też są inni, więc myślę, że nikt nie ma łatwiej w życiu.Tak moim zdaniem jest.

Edytowane przez TUPTUŚ
  • Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie da się tego jasno stwierdzić. Kobiety mają, nazwijmy to łatwiej w innych dziedzinach życia niż mężczyźni. Uważam, że stwierdzić się tego nie da bez mniejszej szkody żadnej ze stron.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nikt w życiu niestety nie ma łatwo i każdy ma jakieś problemy w swoim życiu prywatnym. Można śmiało powiedzieć, że obie płci nie mają łatwo i muszą sprostać wyzwaniom.

• Legenda
Opublikowano

Nie wiem skąd panuje takie przekonanie w niektórych sprawa, że kobiety w życiu mają łatwiej, albo mężczyźni.... Jak to wszyscy ładnie opisali wyżej, wszystko zależy od życia i sytuacji.

Szanuje jednak kobiety za ból który umieją znieść podczas porodu ;)

• Lubię to! 3
Opublikowano

Każdy w danej sytuacji ma łatwiej albo trudniej, moim zdanie w głównej mierze to zależy od osoby, jak ona sobie poradzi. Kobiety, jak i mężczyźni nie mają łatwo w życiu.

• Sponsor
Opublikowano

Nie można powiedzieć, że jedna płeć ma lepiej od drugiej, to zależy od sytuacji życiowej, ścieżki jaką dana osoba odbierze w swoim życiu, która będzie podążać.

Opublikowano

Jednostronnie nie można powiedzieć, ale patrząc na kraje wschodnie czy na południu to myślę, że kobiety mają gorsze życie od mężczyzn ze względu na istniejące tam prawa czy stereotypy.

Podpisuję się także pod słowami @ Karcok, że poród jest ciężką sprawą, ogromny ból, tak samo jak z bólem co miesiąc.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.