Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Na początku chciałbym przeprosić za to, że odpowiedzi przesyłam dopiero teraz i dziękuję bardzo wszystkim za pytania. Przyznaję, że kompletnie o nich zapomniałem, wybaczcie..

Do kolejnego Q&A nominuję @ DarkAng3l!:cat3:.

@ BadGirl

1. Czy jesteś zadowolony z rang jakimi jesteś obarczony na forum? Nie powiedziałbym, że obarczony. Bardziej w posiadaniu, ale tak, jestem z nich bardzo zadowolony.

2. Jakie jest Twoje marzenie odnośnie świata gier? Sam nie wiem, czy mam jakieś marzenie jeśli chodzi o gierki. Najwięcej chyba gram w CS:GO i wciąż dążę do bycia jednym z lepszych graczy.

3. Jakie danie, którego jeszcze nie jadłeś chciałbyś spróbówać? Nie mam takiego dania, więc nie umiem odpowiedzieć w pełni na to pytanie, ale jeśli chodzi o picie, bardzo chciałbym spróbować Sake.

2. Co sądzisz o ludziach, którzy boją się pająków? Zależy jakich pająków, bo na przykład kompletnie nie rozumiem jak można się bać polskich, ale jakbym mieszkał w Australii, czy gdzieś, to takiego Ptasznika w pokoju sam bym się przeraził XD

@ chmiel

1. Co robisz w wolnym czasie? Słucham muzyczki, palę, gram, czytam książkę albo oglądam jakiś film. Lubię też bardzo w wolnym czasie spotykać się ze znajomymi.

2. Od kiedy grasz w csa? W csa gram +/- od 2015 roku, lecz przepadło mi dawne konto Steam, zrobiłem sobie dłuższą przerwę, a teraz chyba od 2018/19r. 

3. Do jakiej szkoły chodzisz? Technikum, kierunek Technik Informatyk.

4. Masz dziewczynę? Aktualnie nie, ale kto wie.. Może coś się za niedługo uda, chociaż sam uważam, że mam marne szanse :cryingg:.

5. Chciałbyś może sprawować wyższą funkcję na forum? Czy chciałbym? Oczywiście że tak, ale sam myślę, że jak na razie na nią nie zasługuję po tej akcji, którą odwaliłem półtora miesiąca temu. Nie jestem chyba na tyle dojrzały, by ją pełnić. Na razie skupiam się na aktualnych obowiązkach :default_wink:.

@ Bulbo

1. Ile dokładnie wzrostu masz żyrafo? Wnioskując po bilansie w grudniu - 193 cm, chociaż nie wiem, czy już nie weszło 194 :D

2. Będziesz na IEM'ie? Mam w planach być, ale ostatnio nachodzą mnie myśli, że chyba jednak sobie odpuszczę. Wpływa na to wiele czynników, np. cena biletu, mała liczba osób, z którymi mogę się tam spotkać i inne takie..

3. Od kiedy grasz w CS'a? Odpowiedź jest zaraz za drugim pytaniem @ chmiel, looknij :D

4. Czy jesteś zadowolony z tego co robisz na forum? Osobiście sam już nie wiem, czy jestem z tego zadowolony. Bardzo się cieszę, że administracja otwarła dla mnie drzwi na stanowisko Moderatora, ale sam popełniam tyle błędów, że to głowa mała.. Między innymi akcja, która miała miejsce 31.12.2019r. Bardzo mi za to było wstyd.

@ haikoo

1. Jaki jest twój ulubiony napój? Pepsi, ale uwielbiam też energetyki :serduszko:.

2. Jakie fast-foody jadasz? Każde XD - Kebaby, burgery, frytki, hotdogi, zapiekanki, pizze itd, itd... XD

3. Co zamierzasz robić po szkole? Chciałbym iść na studia, spróbować, zobaczyć jak tam jest. Jeżeli mi się spodoba i będę dawał sobie radę - zostanę, a później tylko będę liczył na jakąś lepszą pracę. Jeżeli mi się nie spodoba, jak każdy chyba trochę sobie pochilluje. Może pół roku, może rok.. W tym samym czasie będę też starał się znaleźć pracę z w miarę dobrymi zarobkami.

4. Jak Ci idzie w realnym życiu? Są lepsze momenty i są też gorsze. Ogólnie jestem pesymistą, ale staram się w miarę swoich możliwości cieszyć się życiem i tym co mnie w nim otacza.

@ CHerbatniK

1. Gdzie byłeś jak bozia dawała wzrost? Przed tobą :default_biggrin:.

2. Ulubione danie? Makaron z sosem cztery sery :ct:

3. Zapalisz ze mną? Teraz już chyba nie będzie okazji, sam wiesz czemu XDD

4. Kiedy zapłacisz za netflixa? Już nie zapłacę XDDD

@ Titania

1. Czy aktualnie czujesz się zdrowym czlowiekiem? Nie, alergia i wrodzona wada związana z krążeniem mnie dobijają :/

2. Skąd pochodzi Twój nick? Klik

3. Co najbardziej lubisz jeść na śniadanie? Płatki z mlekiem, ale ostatnio jem często kanapeczki z dżemem.

4. Ulubiony napój? Coca-cola.

5. Czy uważasz, że jesteś inteligentnym człowiekiem? Dlaczego? Tak, uważam, że każdy na swój sposób jest inteligenty, tylko część osób umie tą inteligencję wykorzystać, a część nie.

6. Czego w sobie nie lubisz najbardziej? Zazdrości i nieśmiałości.

7. W jakim miejscu nie mógłbyś pracować? Na budowie, próbowałem - totalnie się tam nie czuję.

8. Jaka pora dnia jest Twoja ulubioną? Wieczór.

9. Jaka codzienna czynność sprawia Ci najwięcej przyjemności? Chillowanie przy muzyczce albo netflixie.

10. Ile najwięcej się nie myłeś? 2 dni na wyjeździe, nie było warunków.

11. Uważasz, że jesteś ambitny? Brakuje mi trochę, bym mógł nazwać się osobą ambitną, ale po części można powiedzieć owszem, uważam, że jestem.

12. Numer buta? 46,5 - 48.

13. Jakiego rodzaju tkaniny nie lubisz? Nie patrzę na rodzaje tkaniny XD, nie umiem odpowiedzieć.

14. Kiedy ostatnio byłeś na basenie? Uuu kurczę, dawno. Nie jestem w stanie się dokładnie określić, ale chyba gdzieś koło września.

15. Co sądzisz o różowych włosach u kobiety oraz u mężczyzny? Każdy robi co chce, nie mieszam się w to.

16. Jak nie powinna wyglądać kobieta? Niestety nie odpowiem na to pytanie.

17. Co według Ciebie źle świadczy o drugim człowieku? Kłamstwo, fałszywość, brak szacunku do innych.

18. Kiedy ostatnio myłeś kibel? Nie wiem X D

19. Wanna czy prysznic? Prysznic.

20. Śpiewasz czasen jak się myjesz? Czasem się zdarzy haha.

21. Na WC posiedzenie z tel czy bez? Z telefonem zawsze.

22. Oglądasz jakieś patologiczne seriale polskie? Nie.

23. Wzywałeś kiedykolwiek służby państwowe? Nie miałem okazji.

24. Jaka marka TV najlepsza? Nie wiem, nie korzystam z TV.

25. Masz jakąś swoją wyjątkową godzinę? Nie.

26. Czy kiedyś brakło Ci papieru jak skończyłeś korzystać z WC? Co wtedy zrobiłeś? Tak, krzyczałem czy ktoś może mi podać XD.

27. Fajny chopok z Ciebie? Nie wiem, to pytanie pozostawię innym.

28. Masz samicę jakąś? Nie, ale może niedługo coś się uda.

29. Lubisz pizze? Kocham.

30. Co sądzisz o parówkach? Lubisz je spożywać? Neutralnie jestem do nich nastawiony, jak są, a nie ma akurat co innego do jedzenia, to podgrzewam parówki.

• Lubię to! 6
  • Wow 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano
14 minut temu, cloud` napisał:

9. Jaka codzienna czynność sprawia Ci najwięcej przyjemności? Chillowanie przy muzyczce albo netflixie.

Teraz tylko przy muzyczce. :default_biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.