Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
DamianPS

Nowy/e serwer/y

Recommended Posts

Witam. Czy jest możliwość, żeby powstał jakiś serwer z modyfikacją BF2+FFA lub CoD ? Z tego co widać to nie ma tutaj takiego serwera, a są ludzie co lubią na takich serwerach grać. I proszę nie pisać mi głupot, że teraz w okresie zimowym bla bla nie powstaja serwery, bo w lato pisalem to pisaliscie, ze w okresie letnim nie to teraz piszę propozycję.

Drogi @ DamianPS nie bądź odrazu negatywnie nastawiony do nas.Wiesz może kiedyś powstanie ale oblicz sobie w głowie jakie są to koszta opłacenie tyle serwerów aczkolwiek myślę że w przeszlości administracja się zgodzi z twoją decyzją Nie martw się! 

Pozdrawiam TUPTUŚ ❤

• Thanks 1

• Deserved

Serwer CoD z tego co mi się wydaje był, ale nie wypalił. Został zamknięty parę miesięcy temu. co do BF2, ten tryb był bardzo dawno temu i nie wiem co się z nim dalej stało. Możesz się samemu podjąć stworzenia któregoś z serwerów lub dogadać się z kimś. Tak czy inaczej, o ile dobrze mi się wydaje, potrzebujesz zgody od @ Dudneslub coś w tym stylu. (Dudnesik jeśli się mylę oświeć mnie :D)

@ DamianPStylko mówię jak było :D. Nie musisz się spinać. Pytałeś to odpowiadam.

• Thanks 1

Czy jak powstawały nowe serwery to ludzie patrzyli czy wypali? Żeby ocenić czy serwer wypali trzeba kilka lat. A poza tym stali bywalcy mogliby grać, żeby móc z początku uzupełnić obecność.

• Owner

Niestety ale nie stawiamy już serwerów 1.6 bo zwyczajnie są na wyginięciu. 

@ Bulbo nie przyjmujemy żadnych serwerów do sieci, jedynie obecni właściciele mają zgodę na tworzenie nowych. 

• Like 1
  • I love 1

• Owner
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.