DamianPS Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Witam. Czy jest możliwość, żeby powstał jakiś serwer z modyfikacją BF2+FFA lub CoD ? Z tego co widać to nie ma tutaj takiego serwera, a są ludzie co lubią na takich serwerach grać. I proszę nie pisać mi głupot, że teraz w okresie zimowym bla bla nie powstaja serwery, bo w lato pisalem to pisaliscie, ze w okresie letnim nie to teraz piszę propozycję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUPTUŚ Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Drogi @ DamianPS nie bądź odrazu negatywnie nastawiony do nas.Wiesz może kiedyś powstanie ale oblicz sobie w głowie jakie są to koszta opłacenie tyle serwerów aczkolwiek myślę że w przeszlości administracja się zgodzi z twoją decyzją Nie martw się! Pozdrawiam TUPTUŚ ❤ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Bulbożul Posted February 8, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 8, 2020 Serwer CoD z tego co mi się wydaje był, ale nie wypalił. Został zamknięty parę miesięcy temu. co do BF2, ten tryb był bardzo dawno temu i nie wiem co się z nim dalej stało. Możesz się samemu podjąć stworzenia któregoś z serwerów lub dogadać się z kimś. Tak czy inaczej, o ile dobrze mi się wydaje, potrzebujesz zgody od @ Dudneslub coś w tym stylu. (Dudnesik jeśli się mylę oświeć mnie :D) @ DamianPStylko mówię jak było :D. Nie musisz się spinać. Pytałeś to odpowiadam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianPS Posted February 8, 2020 Author Share Posted February 8, 2020 Czy jak powstawały nowe serwery to ludzie patrzyli czy wypali? Żeby ocenić czy serwer wypali trzeba kilka lat. A poza tym stali bywalcy mogliby grać, żeby móc z początku uzupełnić obecność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted February 9, 2020 Owner Share Posted February 9, 2020 Niestety ale nie stawiamy już serwerów 1.6 bo zwyczajnie są na wyginięciu. @ Bulbo nie przyjmujemy żadnych serwerów do sieci, jedynie obecni właściciele mają zgodę na tworzenie nowych. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted February 9, 2020 Owner Share Posted February 9, 2020 Propozycja została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted February 22, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 22, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts