Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
Grzeniu

Witam.

Recommended Posts

Cześć! :)

Moje imię to Grzegorz, w maju skończę 25 lat

i jestem z Podkarpacia z okolic Jarosław'ia :)

Znajomi zwracają się do mnie "Grażka" lub "Grażyn"  :D

Obecne nie pracuje, a wcześniej byłem lakiernikiem, kontrolerem jakości, operatorem linii na stanowisku Brygadzisty, miałem świetną ekipę i malowaliśmy koreczki i buteleczki do Avon oraz Inglot.

Posiadam spore doświadczenie jeśli chodzi o admina serwera, bawiłem się też kiedyś siecią z kumplem i co nieco potrafię ;p

Coś jeszcze o mnie... Uwielbiam spędzać czas na TS, więc jak mnie ktoś zobaczy to śmiało wbijać, nie gryzę :)

Jestem osobą komunikatywną, z dystansem, bezkonfliktowy i z poczuciem humoru :P 

W Counter Strike 1.6 gram już pewnie ponad 10 lat a ostatnio 

miałem sporą przerwę w grze, ponieważ byłem za granicą i korzystałem bardziej z xboxa , teraz się to zmieniło i muszę nadrobić skill'a  bo coś mi strasznie słabo idzie te strzelanie :D

Uwielbiam oglądać filmy, słuchać muzyki a kiedyś szperałem w grafice, lecz odpuściłem bo coś mi to słabo wychodziło :D myślę kupić "picasa 3", chyba że ktoś z was poleci mi lepszy program to skorzystam :)

Lubie wypić piweczko, oczywiście z umiarem ;p

Życzę wszystkim mnóstwo fragów i mile spędzonego czasu na forum :)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.