TUPTUŚ Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Cześć wpadłem na pomysł z (graczami) których bywam na serwerze i się pytają czy przeleje im troche monet.Jeżeli jest jakaś możliwość aby dodać urozmaicenie w grze takiej opcji myślę,że gracze byli by częśliwi. Przecież z każdym Trzeba się dzielić :D Pozdrawiam TUPTUŚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 6, 2020 Sponsor Share Posted February 6, 2020 Monety się zdobywa za granie na serwerze, jak Im brakuje, to niech pograją, a nie na sępa będą lecieć. Propozycja bez sensu, to ile ktoś ma monet znaczy o godzinach gry na serwerze, zawsze mógł wypić browara, ale nie, On ma tyle monet, bo grał. Jeśli ktoś chce monety, to niech zacznie grać, a nie wbija na parę minut na serwer, a potem tylko słychać "dasz parę monet?". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koala. Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Tak jak napisał @ CHerbatniK Taka propozycja mija się z celem wystarczy pograć pozabijać trochę i samo się uzbiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktus Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Trzeba grać by zdobywać. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted February 7, 2020 Donor Servers technician Share Posted February 7, 2020 Propozycja została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts