Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Damianciu

Gazetka Katujemy.eu - Styczeń 1-01 -> 31-01

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Gazetka czy lepsza? Być może, ale można stworzyć coś całkowicie świetnego, wystarczy tylko pokombinować. 

Co jak co, ale według mnie pozdrowienia są całkowicie bez sensu. Dlaczego? Ponieważ tracisz na tym sporo czasu, a nie mają one większego celu, prócz oznaczania nazwajem tych samych osób i tworzenia sztucznego zainteresowania gazetką, a w efekcie każdy wchodzi tu tylko dlatego, że został oznaczonny. Myślę, że redakcję stać na więcej i da radę stworzyć, czy nawet sam dasz radę stworzyć @ Damianciu, (bo nie wiem jak dzielicie się obowiązkami), gazetkę godną uwagi forumowiczów. 

Kolejną rzeczą nie na miejscu jest utwór miesiąca. Na jakiej podstawie jest on wybierany? Raczej nijakiej, bądź z jakiejś "topowej" listy przebojów. Każdy ma inny gust muzyczny, więc taki "utwór miesiąca" dla każdego będzie inny. 

Dowcip, suchar, mem, cytat? Niekoniecznie trafne. Lepiej samemu stworzyć owy mem  z udziałem użytkowników, czy suchar graficzny wykonany samemu. 

Można raz w miesiącu stworzyć np. statystyki serwerów, najlepszych graczy itd. co fajnie prezentowałoby się w gazetce. Można wrzucić tu wiele ciekawszych informacji na temat, tego co dzieje się na forum, bo póki co połowa gazetki to są pozdrowienia. Mam nadzieję, że jeteś samcem z jajami i przyjmiesz w odpowiedni sposób te kilka słów na klatę. :ks:

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jeśli mam być w 100% szczery to w gazetce powinieneś dać trochę więcej informacji (o tym co się dzieje na forum, na co zbieramy czy coś takiego), a mniej kawałów.

Pomimo tego, co wymieniłem wyżej gazetka jest bardzo dobra i nie ma do czego się przyczepić oprócz tego, co napisałem wyżej. Dobra robota!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.