Jump to content
Awika.

[527]. Pytanie na dziś

Recommended Posts

Nawet jak ktoś nie lubi anime to z całego serduszka polecam Koe No Katachi. Jeśli chodzi o film - "Love, Rosie", a serial zdecydowanie "Chilling Adventures of Sabrina". Książka: Potęga podświadomości.

A jak ktoś sobie lubi podróżować albo nie wie, gdzie jechać na wakacje to serdecznie polecam Włochy. 

Z Miejsc serdecznie polecam: 

Islandia kto był ten wie jaki urok rzuca na duszę ta mroźna wyspa. Wypełniającą 2 pory roku zimę oraz wiosnę. 
Oraz można zauważyć zorzę polarną jak i piękne krajobrazy dookoła wyspy pod gejzer, wodospady aż pod wulkany. 
Grecja całkiem przyjazne miejsce dla turystów sporo restauracji, kawiarenek, koncertów czy też zabawy. 
Ciepłe oraz przytulne miejsce na wypoczynek. Sporo miejsc do zwiedzenia jak Zakynthos, Kefalonia czy Korfu oraz 

wiele innych miejsc.

Filmy takie jak:

Gra o Tron
Wiedźmin
Wataha 

Dom z Papieru
Człowiek ze stali

Joker, Mroczny Rycerz, Batman 
The Walking Dead 

Potrawy:

Dewolaj z ziemniaczkami surówką i kompotem. 
Wiejski schabowy (przynajmniej półkilogramowy :-) frytki, oraz mizeria 
Zupa Grzybowa ( wersja Świąteczna ) chociaż Ja bym tak długo nie czekał  :D..

Pozdrawiam :D

Jeżeli chodzi o serial to polecam Dom z Papieru !! Póki co u mnie nr 1.

Z filmów John Wick zrobił na mnie dobre wrażenie.

Książek mam zbyt wiele do polecenia bo czytam thrillery i co drugi wbija mnie w fotel, dlatego tym co lubią Harrego Pottera, polecam przeczytać całą serię bo dopiero przy książce można poczuć prawdziwą magię :serduszko:

Natomiast z potraw polecam fryty z maka bo są OP, chyba że ktoś jest fit to polecam trawę z mojego podwórka, zielona jak żadna inna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.