Awika. Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Woman Share Posted January 31, 2020 Co mógłbyś/mogłabyś polecić z całego serca? (Potrawę, miejsce, książkę, film itd.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Share Posted January 31, 2020 Książkę, a raczej książki: Krzyżacy oba tomy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 31, 2020 Investor V.I.P Share Posted January 31, 2020 - bułgarską potrawę - Kavarma (pisownia nieoryginalna oczywiście) - film "7 pounds" / "siedem dusz" - książkę "Chemia śmierci" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koala. Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 -Naprawdę polecam Chorwację,piękne widoki -Serię filmów szybcy i wściekli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted January 31, 2020 Donor Share Posted January 31, 2020 Wszystkie części szybkich i wściekłych oraz transformersów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Share Posted January 31, 2020 Książka - Cień Wiatru Miejsce - Norwegia/Toruń Potrawa - Kurczak w chipsach paprykowych Film - Helikopter w ogniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Share Posted January 31, 2020 Nawet jak ktoś nie lubi anime to z całego serduszka polecam Koe No Katachi. Jeśli chodzi o film - "Love, Rosie", a serial zdecydowanie "Chilling Adventures of Sabrina". Książka: Potęga podświadomości. A jak ktoś sobie lubi podróżować albo nie wie, gdzie jechać na wakacje to serdecznie polecam Włochy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debas_Jan Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Z Miejsc serdecznie polecam: Islandia kto był ten wie jaki urok rzuca na duszę ta mroźna wyspa. Wypełniającą 2 pory roku zimę oraz wiosnę. Oraz można zauważyć zorzę polarną jak i piękne krajobrazy dookoła wyspy pod gejzer, wodospady aż pod wulkany. Grecja całkiem przyjazne miejsce dla turystów sporo restauracji, kawiarenek, koncertów czy też zabawy. Ciepłe oraz przytulne miejsce na wypoczynek. Sporo miejsc do zwiedzenia jak Zakynthos, Kefalonia czy Korfu oraz wiele innych miejsc. Filmy takie jak: Gra o Tron Wiedźmin Wataha Dom z Papieru Człowiek ze stali Joker, Mroczny Rycerz, Batman The Walking Dead Potrawy: Dewolaj z ziemniaczkami surówką i kompotem. Wiejski schabowy (przynajmniej półkilogramowy :-) frytki, oraz mizeria Zupa Grzybowa ( wersja Świąteczna ) chociaż Ja bym tak długo nie czekał :D.. Pozdrawiam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlantomaN Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 56 minut temu, MisiuKoala napisał: -Naprawdę polecam Chorwację,piękne widoki -Serię filmów szybcy i wściekli Mój człowiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Jeżeli chodzi o serial to polecam Dom z Papieru !! Póki co u mnie nr 1. Z filmów John Wick zrobił na mnie dobre wrażenie. Książek mam zbyt wiele do polecenia bo czytam thrillery i co drugi wbija mnie w fotel, dlatego tym co lubią Harrego Pottera, polecam przeczytać całą serię bo dopiero przy książce można poczuć prawdziwą magię Natomiast z potraw polecam fryty z maka bo są OP, chyba że ktoś jest fit to polecam trawę z mojego podwórka, zielona jak żadna inna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Również mogę polecić serial "Dom z Papieru", całą serię filmów fantasy zaczynając od Hobbita, poprzez Władcę Pierścieni, aż po Harry'ego Pottera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Książka - wszystkie z uniwersum Metro Film - Ośmioklasiści nie płaczą Miejsce - Poznań/Wrocław Potrawa - Ryż z kurczakiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted January 31, 2020 Investor V.I.P Woman Share Posted January 31, 2020 Z całego serca mogłabym polecić "Fairy Tail" - moja pierwsza miłość, łzy i emocje podczas oglądania anime. Czasami nawet filmy takich nie dostarczają, bo tam wszystko jest po prostu szczere do bólu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Film Niezniszczalni wszystkie części Pierogi z kapustą i grzybami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pejterek Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 8 mila z Eminem'em i Sagę Wiedźmina Andrzeja Sapkowskiego, włącznie z Sezonem Burz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nindzoski. Posted January 31, 2020 V.I.P Share Posted January 31, 2020 Polecam polskie góry w porze wiosennej z całego serduszka. Nie ma dużo ludzi, pięknie wyglądająca natura i bardzo fajne powietrze (a i poza sezonem idzie o wiele mniej wydać, zwłaszcza za nocleg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielonaa. Posted January 31, 2020 Woman Share Posted January 31, 2020 Polecam wszystkie książki Stephena Kinga, Katarzyny Bondy oraz Katarzyny Puzyńskiej. Filmy np. pamiętnik, bezcenny dar, serial "TY". Link to comment Share on other sites More sharing options...
HITAXA Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Film ,,Apocalypto" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts