Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, jak dla mnie to nawet ciekawe. Ale podobają mi się te co są teraz.

Opublikowano

Panowie nie wiem o co wam chodzi. Koleżanka wrzuciła swoją pracę więc ma ona podlegać ocenie jeśli chodzi o to co miało by zostać ja także wolałbym obecne ;)

Opublikowano

A mi takie gwiazdki zawsze się podobały. Rangi ładnie oraz estetycznie wykonane, chociaż zauważyłem że napisy są do poprawy bo zdaje mi się, że nie wszystkie są wycentrowane dobrze.

Opublikowano

Kolega nie koleżanka^^

Co do rang to fajnie że się starasz powodzenia w przyszłości i +  na zachętę :D

Opublikowano

Panowie nie wiem o co wam chodzi. Koleżanka wrzuciła swoją pracę więc ma ona podlegać ocenie jeśli chodzi o to co miało by zostać ja także wolałbym obecne ;)

To jest mężczyzna ziomuś :D

Mi się podobają :)

Spoko zrobiłeś linie i ściemniłeś, dobry efekt to uzyskuje

• Właściciel
Opublikowano

Ładne, estetyczne, choć bez gwiazdek byłoby dużo lepiej moim zdaniem :)

Opublikowano

To chyba miał być bullet? Jeżeli tak to trochę nie udany kształt, dodano zwykła elipsę jako efekt oraz napis, napis oczywiście od razu do kosza. Słaba ranga.

Opublikowano

Zamiast dawać jednolitego koloru na podkład, radzę walnąć gradient w tych odcieniach, wtedy biała warstwa "rozjaśnienie" przyniesie lepszy efekt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.