Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Djabeu 
Nick oskarżonego: @ Sperwin i @ samurrraj
IP lub SID oskarżonego: masie bo to administracja 

Data i czas zdarzenia: 22:15 27.01.2020
Przebieg sytuacji: zgłaszam czitera który strzela przez smoke i ma perfidne wh lesz admin nie banuje nie wiem czy to było specjalnie lecz wiem, że dużo graczy przez to wyszło z serwera.Admin jest chyba od pilnowania porządku a nie grania na serwerze.Mam nadzieję, że administracja zostanie ukarana 
Dowody: http://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20200127-214626-823090630-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano

Biegnę z wyjaśnieniami, a więc tak.

Sprawdzałem podejrzanego przez 2 rundy, nie było podstaw do zbanowania gracza. Wszystkie akcje wyglądały normalnie, tu usłyszał, tutaj się wcelował. 

Gracz został zbanowany z powodu używania wspomagaczy, dopiero gdy uznałem, że będę miał pewność o "czitach". Przecież nie mogę od tak zbanować kogo chcę, bo mi gracze płaczą.. 

Tym bardziej, że później znów skarżyłeś się na gracza, który kompletnie nie miał kontaktu z wspomagaczami. 

Jeśli mam być szczery, byłem cierpliwy co do ciebie i twojego płakania czy obrażania na serwerze, ale proszę, zrozum, że jeżeli ktoś nie jest ewidentnie odpalony, nie mogę go pochopnie zbanować, muszę przeczekać, aż się ujawni wtedy mogę działać.

Pozdrawiam Sperwin :). 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nigdy nie oceniajcie ksiązki po okładce jeśli jest ktoś lepszy trenuje zna podstawy i chce się rozwijać to Cos takiego potrafi.

A jeżeli chcesz mówić że jest cheater na serwerze to pisz na u@ lub wjedź na forum wtedy Nie oskarżaj adminów bezpodstawnie  ;) 

Pozdrawiam TUPTUŚ

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Admin nie może banować danego gracza tylko dlatego, że napisałeś to na u@.

Administrator musi się upewnić oraz zebrać dowody, żeby w 100% być pewnym, że dany gracz jest odpalony i dopiero w takim momencie ma prawo nadać bana.

Skarga niesłuszna.

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.